Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου από ΓΑΔΑ: «Μερικοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”» (βίντεο)

Την Δευτέρα η μητέρα θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε την Κυριακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρων των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, εν αναμονή της μεταγωγής της την Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, μέσω της χορήγησης κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη, απαντώντας στις δηλώσεις που εκείνος έκανε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση. 

Όπως η Πισπιρίγκου «θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών.

Δείτε επίσης: Πάτρα - Ιατροδικαστής Λέων: «Δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα δείξει την αλήθεια - εκταφή για το τάμπλετ»

Υπνεθυμίζεται ότι ο πατέρας των τρι'ων νεκρών κοριτσιών σε συνέντευξή του  εφημερίδα «Μπαμ» ανέφερε μεταξύ άλλων:

 «Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους.

Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα» ακούγεται να λέει στο πρώτο βίντεο που δημοσιεύτηκε από τη συνέντευξη, ενώ ο ίδιος δεν αναφέρει σε κανένα σημείο το όνομα της συζύγου του.

«Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κετανίνη. Από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε, τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» προσθέτει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ