Δημήτρης Σκαρμούτσος: Για ψώνια με την σύζυγό του Μαριέττα Ντάνα - οι φωτό από την βόλτα του αγαπημένου ζεύγους

Πριν λίγες μέρες το Eirinika συνάντησε τον διάσημο σεφ!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι από τους διάσημους που κρατούν όσο μπορούν την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φακός αποθανάτισε λοιπόν τον αγαπημένο σεφ σε μια σπάνια έξοδο με την σύζυγό του. Οι δυο τους πέρασαν χαλαρές στιγμές και έκαναν τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες ο Σκαμρούτσος και η Μαριέττα Ντάνα ήταν ντυμένοι απλά με sport ρούχα και άνετα αθλητικά παπούτσια.

Ο Δημήτρης Σκαμρούτσος έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Το πρώτο από τον προηγούμενο γάμο του και το δεύτερο, με την νυν σύζυγό του.

«Tη Μαριέττα την αγαπώ πάρα πολύ. Έχουμε τα σκαμπανεβάσμτά μας, γιατί είμαι άνθρωπος με πολλά ελαττώματα, αλλά πιστεύω ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που μπορεί να σε καταλάβει ακόμα και μ΄ ένα βλέμμα» θα πει ο ίδιος στο περιοδικό ΟΚ το 2015.

Μιλώντας πριν  λίγο καιρό στην εκπομπή Πρωινό θα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στη ζωή μου ποτέ δεν έψαχνα μία γυναίκα για να μείνω. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Μόνο η Μαριέττα μπόρεσε να με παλέψει. Είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος. Δεν σου χαρίζεται. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Ο πρώτος μου γάμος ήρθε γιατί ήταν μεγάλη αγάπη. Ο δεύτερος προέκυψε λόγω του Δημήτρη και ο τρίτος γιατί υπήρξε πραγματική αγάπη». 

Πριν λίγες ημέρες το Eirinika συνάντησε τον γνωστό σεφ με την δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου να γράφει σε ανάρτησή της:

«Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ο chef - Φυσιογνωμία με προσωπικότητα & τελικά γράφει ιστορία στην ελληνική γαστρονομία. @dimitrisskarmoutsos. Στιβαρός και ταυτόχρονα γλυκός , εξελίσσεται συνεχώς και εξελίσσει όπου βάλει τα χέρια του , την φαντασία του σε προϊόντα ή σε πιάτα.

Επικεφαλής & partner στην τεράστια κουζίνα του καλύτερου catering της Ελλάδας του “Δειπνοσοφιστηρίου” @catering.dipnosofistirion, με το πληθωρικό του ταλέντο απλώνεται σε όλη τη χώρα σε σημαντικά events εταιρειών και επιχειρήσεων σε μεγάλες δεξιώσεις γάμων και πάρτυ χαράς αλλά και στο Ecali Club όπου ανανέωσε πλήρως την γαστρονομική ταυτότητα - όταν βλέπεις το Δημήτρη και γεύεσαι τα πιάτα του -  όπως είχα την χαρά σήμερα να απολαύσω σε ένα menu tasting - παρατηρείς πως όσο γιγάντια είναι τα χέρια του τόσο πιο μικροσκοπικά και φίνα είναι τα γκουρμέ finger food του - δεν ξέρω τι γράφουν τα τατουάζ του αλλά μου φαίνεται ότι εκεί εγγράφονται ανεξίτηλα πολύ καλές σελίδες της νέας ελληνικής κουζίνας ….! Μπράβο chef !».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ