Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο και συγκεκριμένα από τις 06:15 το πρωί μέχρι τις 18:30 το βράδυ που εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Έτσι στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο ή να βομβαρδιζόμαστε από τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τόσα πολλά στο πρόγραμμα σας που ίσως θα είναι δύσκολο να τα βάλετε σε μια τάξη. Μπορεί να υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών που θα πρέπει να ταξινομήσετε με κάποιο τρόπο ανάλογα με τη σημαντικότητα τους.

Ευτυχώς το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να είστε συγκεντρωμένοι στα πρακτικά ζητήματα και να έχετε βοήθεια κι από συνεργάτες αν τη ζητήσετε. Η Σελήνη βρίσκεται μεν σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει, στους Διδύμους, αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, δημιουργώντας κάποια μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Περίεργη η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας. Ξεκινά με αρκετή πίεση σε πρακτικά θέματα και με υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια που σας δημιουργούν ασφυξία και κλείνει με ιδιαίτερα ευχάριστες όψεις. Η Σελήνη εκτός πορείας για αρκετές ώρες δεν σας αφήνει να εστιάσετε στα πράγματα που πρέπει να κάνετε, καθώς το μυαλό σας θα περιφέρεται σε πολλά και διάφορα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ στις 18:30 και πιθανώς να νιώθετε αρκετά ζορισμένοι από ένα πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα κι αυτό να σας κάνει κάπως πιο ευέξαπτους ή νευρικούς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας.

Δεν είναι η πιο παραγωγική μέρα της εβδομάδας και μπορεί να υπάρχουν και αρρυθμίες στην επικοινωνία. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ