Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Κourtney Kardashian & του Τravis Βarker - Με total rock style

Tι φόρεσαν στον μυστικό τους γάμο; 

Η Kourtney Kardashian κι ο Travis Barker φαίνεται πως παντρεύτηκαν , καθώς το αμερικανικό site TMZ ανέφερε ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας, αμέσως μετά την 64η ετήσια απονομή των βραβείων Grammy, την Κυριακή το βράδυ.

Λίγες ημέρες μτά τον γάμο του η διάσημη τηλεπερσόνα, ανάρτησε στο Instagram της μια σειρά από φωοτγραφίες, από τον μυστικό τους γάμο. 

Σε αυτές βλέπουμε το ζευγάρι με total rock style να φιλιέται και να αγαλιάζεται. Μάλιστα η αδερφή της Kim Kardashian, κρατούσε και ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα. 

Η Kourtney φορούσε ένα κίτρινο t-shirt με σταυρό που συνδύασε με δερμάτινο jacket και μαύρο παντελόνι κρατόντας το new rock style που έχει υιοθετήσει όσο καιρό είναι μαζί με τον Barker. O γαμπρός επέλεξε ένα leather look με σακάκι και παντελόνι γυμνός από μέσα ενώ και οι δύο φορούσαν μαύρα γυαλιά ηλίου.

 

 

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: '' Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα πολύ, πολύ μακριά (Λας Βέγκας) στις 2 το πρωί, μετά από μια επική νύχτα και λίγη τεκίλα, μια βασίλισσα και ο όμορφος βασιλιάς της πήγαν στο μοναδικό ανοιχτό παρεκκλήσι με έναν Έλβις και παντρεύτηκαν (χωρίς άδεια)''.

H Kourtney και ο Travis βρέθηκαν σε ένα παρεκκλήσι, ενώ δεν άφησαν τους φωτογράφους να τραβήξουν φωτογραφίες και είχαν τους προσωπικούς τους security. 

 

 

Πηγές που συνδέονται με το ζευγάρι είπαν στο TMZ, πως το ζευγάρι είχε άδεια γάμου και την παρουσίασε στον ιδιοκτήτη του παρεκκλησίου, ο οποίος ήταν επίσης μάρτυρας.

 

 

 

 

Η τελετή τελείωσε γύρω στη 01:30 τη Δευτέρα και σίγουρα θα γίνουν αρκετές ακόμη, με την οικογένειά τους να είναι εκεί στην ωραιότερη στιγμή της ζωής τους.

 

Να σημειώσουμε πως η διάσημη οικογένεια επιστρέφει... μέσα από ένα νέο ριάλιτι με τίτλο «The Kardashians» στις 14 Απριλίου από το επίσημο κανάλι του Hulu. Στο τρέιλερ του νέου show βλέπουμε την Kourtney και τον Travis να μιλάνε για την επόκτηση ενός παιδιού. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ