Η Νόρα Βαλσάμη στην αγκαλιά του Δάνη Κατρανίδη το 1987 - ένα σπάνιο vintage κλικ από τον Κλεισθένη

Από την παράσταση Το κορίτσι της καμπίνας 15

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Κλεισθένη Δασκαλόπουλου στο Instagram.

Στο κλικ που τράβηξε ο εμβληματικός φωτογράφος βλέπουμε τη Νόρα Βαλσάμη στην αγκαλιά του Δάνη Κατρανίδη.

«Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Νόρα Βαλσάμη και τον Δάνη Κατρανίδη στην παράσταση Το κορίτσι της καμπίνας 15 στις 31-5-1987 στο θέατρο Λαμπέτη» διαβάζουμε στο post.

 

 

Η Νόρα Βαλσάμη σπούδασε χορό και ρυθμική στην Αίγυπτο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση σε μια παραγωγή του 1965, στην κωμωδία του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες, όταν ακόμη φοιτούσε στη δραματική σχολή.

 Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία "Στεφανία". Τότε ήταν που της παρείχε και το συμβόλαιό της η Φίνος Φίλμς. Μετά από μια πλειάδα ρόλων αποσύρθηκε από τις ταινίες το 1975 και ασχολήθηκε με το θέατρο αποκλειστικά.

 

 

Πλέον η ηθοποιός ζει μόνιμα στη Σύρο με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων, πριν λίγο καιρό στο Love It: «Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Δεν με χάσατε, θα γίνω καλά.

 

 

Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη. Απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Είμαι πολύ ήρεμα, αλλά είμαστε πολύ μακριά, σε ένα βουνό. Θα πάμε να το φτιάξουμε το σπίτι στη Ραφήνα, γιατί έχει πρόβλημα. Θα πάει ο γιος μου να δει αν μπορεί να το φτιάξουν».

 

 

Ο Δάνης Κατρανίδης το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ