Συγκίνηση & χαρά προκαλεί η προσωπική φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν - Παιδάκια αγκαλιά, χειραψίες με ψαράδες & φυσικά τρυφεράδες με Μπριζίτ

Η Μπριζίτ Μακρόν αγκαλιάζει τρυφερά τον Εμανουέλ, του κρατάει το χέρι, τον φιλάει στην προεκλογική εκστρατεία του... 

Ο απερχόμενος αρχηγός του κράτους Εμανουέλ Μακρόν όπως αναμενόταν επικράτησε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία που διεξήχθη χθες Κυριακή, ακολουθούμενος από την επικεφαλής της γαλλικής άκρας δεξιάς Μαρίν Λεπέν, με την οποία θα αναμετρηθεί στον δεύτερο και καθοριστικό γύρο της 24ης Απριλίου, μάχη ωστόσο που αναγγέλλεται πολύ πιο αμφίρροπη απ’ ό,τι το 2017.

Ο κ. Μακρόν εξασφάλισε ποσοστό 28,1 ως 29,5% των ψήφων, ενώ η κυρία Λεπέν από το 23,3 ως το 24,4%, κατά τους υπολογισμούς τεσσάρων ινστιτούτων δημοσκοπήσεων (IFOP-Fiducial, OpinionWay, Elabe, Ipsos). Ωστόσο το Γαλλικό Πρακτορείο εκτιμά πως ο απερχόμενος πρόεδρος εξασφάλισε κάτι παραπάνω, γύρω στο 30%, έπειτα από μια παράξενη προεκλογική εκστρατεία, που επισκίασαν κατά σειρά η πανδημία του νέου κορωνοϊού και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Το προεδρικό ζεύγος βρέθηκε χθες, Κυριακή σε εκλογικό κέντρο του «Λε Τουκέ», όπου ο πολιτικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ψηφοφόρους. Παράλληλα ο Μακρόν - μετά την ψήφο - έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η πάντα κομψή Μπριζίτ Μακρόν είχε φορέσει ένα λευκό πουκάμισο συνδυασμένο με στενό τζιν και επίσης λευκό παλτό. Άλλωστε είναι ένα από τα χρώματα που της πηγαίνει περισσότερο.

 

Είχε ολοκληρώσει  την εμφάνισή της με ψηλές γόβες σε σκούρα μπλέ απόχρωση. 

Φωτογραφίες: AP POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

Η προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου της Γαλλίας ξεκίνησε πριν αρκετές ημέρες και η προσωπική του φωτογράφος Soazig de la Moissonnière, εδώ και καιρό αναρτά τις φωτογραφίες του από τις περιοχές που επισκέπτεται για να παραθέσει ομιλίες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε πολλές από αυτές τον βλέπουμε αγκαλιά με παιδάκια, να κάνει χειραψίες με ψαράδες να συναντιέται με πολύ κόσμο και φυσικά πάντα στο πλευρό του έχει την σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ