Σοκάρει η φίλη της Πισπιρίγκου: ''Δεν είχα πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας - Κατάλαβα ότι της είχε κάνει κακό'' (βίντεο)

"Όλα έγιναν για τον Μάνο" λέει φίλη του ζευγαριού από την Πάτρα. 

Συνεχώς νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου, που προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της. 

Σήμερα μια νέα σοκαριστική μαρτυρία, είδε το φως της δημοσιότητας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», φίλη του ζευγαριού υποστήριξε ότι πιστεύει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε στο έγκλημα για να επιστρέψει σε εκείνη ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να γυρνάει ο Μάνος, για να τη λυπάται, γιατί ο Μάνος μου το είχε πει κι αυτό ότι “θέλω να χωρίσω, αλλά δεν μπορώ γιατί την λυπάμαι”.

Μάλιστα μου είχε πει κιόλας, του είχε πει και η ίδια ότι είχε καρκίνο και ότι το ξεπέρασε και επειδή είχε χάσει το πρώτο παιδί την Μαλένα δεν μπορούσε να την αφήσει γιατί την λυπόταν», είπε αρχικά η φίλη του ζευγαριού και συνέχισε:

 

 

«Εγώ πιστεύω ότι τα έκανε όλα για τον Μάνο. Εγώ είχα πάει μόνο στης Ίριδας την κηδεία, στης Τζωρτζίνας δεν είχα πάει. Το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή. Πίστευα ότι ήταν κοροϊδία. Δεν μπορούσα δηλαδή να την δω μπροστά μου. Εγώ πιστεύω ότι και τα άλλα δύο -δεν ξέρω αν είναι με τον ίδιο τρόπο- αλλά πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό».

Φίλη Ρούλας Πισπιρίγκου: Εγώ αν θα την έβλεπα δεν θα έβγαινε από τα χέρια μου

«Εγώ αν θα την έβλεπα δεν θα έβγαινε από τα χέρια μου. Σκέφτομαι αυτά τα παιδιά δηλαδή. Αυτά τα παιδιά. Ειδικά την Τζωρτζίνα που την είχα ζήσει. Έβλεπα ότι το παιδί δεν το άφηνε να παίζει όταν πηγαίναμε στην πλατεία με τα άλλα παιδιά», πρόσθεσε εξηγώντας ότι δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο λόγος για τη συμπεριφορά αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Εμένα μου κατηγορούσε τους γονείς. Ότι μην πας εκεί και μιλάς γιατί δεν μου αρέσουν οι γονείς της, οι γονείς των παιδιών ξέρω γω».

«Στο Μάνο το είχα πει ότι δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της», δήλωσε επίσης η φίλη του ζευγαριού.

Ανέφερε επίσης ότι είχε πει στον Μάνο Δασκαλάκη ότι υπεύθυνη για την Ίριδα ήταν η σύζυγός του. «Κατ’ αρχήν όταν μου μίλαγε για τη Μαλένα, ότι πως ξεκίνησε τελοσπάντων, ήταν λες και διάβαζε ένα παραμύθι», επισήμανε θέλοντας να τονίσει την απάθεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ