Η Eva Longoria με λευκό ολόσωμο & τον γιο της αγκαλιά δηλώνει έτοιμη για το Καλοκαίρι: «Που είσαι;» (φωτό)

Μια άκρως καλοκαιρινή εικόνα από την 47χρονη σταρ

Η Eva Longoria ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία και δηλώνει έτοιμη για διακοπές!

Ειδικότερα η 47χρονη σταρ του Desperate Housewives μοιράστηκε με τους 8.5 εκατομμύρια followers της ένα στιγμιότυπο στο οποίο την βλέπουμε μαζί με τον γιο της Santiago Enrique Bastón (3½ ετών).  «Καλοκαίρι που είσαι; Είμαστε έτοιμοι» διαβάζουμε στο post της. 

Η ηθοποιός φοράει ένα λευκό ολόσωμο μαγιό και χαμογελά γλυκά στον φακό, ενώ ο πιτσιρικάς είναι ντυμένος με ένα θαλασσί πουκάμισο και ασορτί σορτσάκι. 

Φυσικά δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε τα καλλίγραμμα πόδια της, αλλά και την φρεσκάδα στο πρόσωπό της. Άλλωστε η Longoria είχε μάλλον μια όμορφη και χαλαρή μέρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα με τον Santiagο, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της José "Pepe" Bastón, τον Ιούνιο του 2018.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Eva, ενώ ο άντρας της έχει ακόμα τρια παιδιά από προηγούμενη σχέση του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Παράλληλα βέβαια η Μεξικανοαμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης και ακτιβίστρια προμόταρε και την τεκίλα της που φέρει το όνομα  «Casa del Sol» (Σπίτι του Hλιου). Σε μια δεύτερη ανάρτηση που έχει κάνει την βλέπουμε με το ίδιο λευκό μαγιό να ποζάρει κρατώντας ένα μπουκάλι από το αλκοολούχο ποτό του brand της.

Όπως γράφει στο post παρουσιάζει την 11:11 Añejo Reserve. «Το 11:11 είναι ο μαγικός αριθμός των αγγέλων που έχει την ικανότητα να διακόπτει τον χρόνο - για τους περισσότερους, είναι ένα νεύμα ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Για άλλους, σύμβολο μιας νέας αρχής.

Το 11:11 Añejo Reserve είναι ένα κομψό μείγμα Añejo και Extra Añejo παλαιωμένο σε γαλλικά βαρέλια Limousin Oak και XO Cognac. Νότες μελιού, καραμέλας και αποξηραμένων φρούτων παντρεύουν αυτή την απαλή, ισορροπημένη τεκίλα».

Η Longoria ήταν το περασμένο Σάββατο, μια από τις διάσημες καλεσμένες που βρέθηκαν στο λαμπερό γάμο του Broklyn Beckham και της Nicola Pelz. Μάλιστα εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα από το brand της Victoria Beckham.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ