Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και τα λόγια μας φορτίζονται στον υπερθετικό βαθμό

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την αυριανή Πανσέληνο, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και τα λόγια μας φορτίζονται στον υπερθετικό βαθμό. Είναι από τις μέρες που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη, ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντι στο ζώδιο σας ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά μέσα σε μια κατάσταση παιχνιδιών δύναμης και εξουσίας, καθώς αύριο ολοκληρώνεται μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνος στον Ζυγό. Ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις ή δεν έχει κι η άλλη πλευρά, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χαοτικό η όλη συζήτηση. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη στον Ζυγό, σχηματίζοντας απαιτητικές όψεις προς τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Χείρωνα, μπορεί να σας πετάξει εκτός προγράμματος και οργάνωσης όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας τις πρωινές ώρες. Μην σας πιάνει όμως άγχος. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε σε μια μέρα σαν τη σημερινή είναι να επιταχύνετε σε αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα στη δουλειά και να μην ζοριστείτε και με πράγματα που μπορεί να αναβληθούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει αύριο την Πανσέληνο του Απριλίου και είναι θετική προς το ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής, στα παιδιά σας αν είστε γονείς ή στα δημιουργικά σας σχέδια. Όμως οι απαιτητικές όψεις της προς τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Χείρωνα, μπορεί να αλλάξουν το πρόγραμμα σας, εξαιτίας κάποιας παρέμβασης από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ