Πάσχα στην Κέρκυρα και το Corfu Palace Hotel - 7 ημέρες για να γνωρίσετε την αίγλη του νησιού!

Πασχαλινή Απόδραση στην Κέρκυρα...

 

Το Πάσχα, είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, και στην Κέρκυρα γίνεται ακόμη πιο κατανυκτική, πιο λαμπερή, πιο επιβλητική, με τα μοναδικά της έθιμα.

Αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός με απήχηση σε όλη την Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο και ένας υπέροχος λόγος για πασχαλινές διακοπές στη Κέρκυρα!

Ο απόλυτος οικοδεσπότης της Κέρκυρας, που θα σας γοητεύσει με την αυτοπεποίθηση και την φιλοξενία του, είναι το μεγαλοπρεπές Corfu Palace Hotel.

Είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Κέρκυρας, με θέα στο Παλιό Φρούριο του 15ου αιώνα και στο μαγευτικό κόλπο της Γαρίτσας.

Χτίστηκε το 1954 από τον γνωστό αρχιτέκτονα κ. Σακελάριο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των Κερκυραίων, αφού αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί.

Σε απόσταση αναπνοής από την παλιά πόλη και την πλατεία San Rocco, τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες της Κέρκυρας, με λιθόστρωτα δρομάκια και παστέλ βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, το Corfu Palace Hotel βρίσκεται σε προνομιακή θέση ως μια all time classic επιλογή. 

Στο Corfu Palace Hotel κατά τις διακοπές του Πάσχα, θα μπορείτε να απολαύσετε διάφορα δρώμενα και γαστρονομικές προσφορές, όπως τον εορταστικό μπουφέ, το βραδινό δείπνο του Σαββάτου της Ανάστασης και φυσικά το μεσημεριανό τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα, που δεν πρέπει να χάσετε!

Η Κυριακή του Πάσχα γιορτάζεται παραδοσιακά με οικογένειες να συγκεντρώνονται για ένα μεγαλειώδες γλέντι. 

Δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές στην ιστοσελίδα του Corfu Hotel Palace: https://corfupalace.com/corfu-island/easter-escape-to-corfu-2022/ και ζήστε ένα μοναδικό και παραδοσιακό Πάσχα με τους αγαπημένους σας! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ