Βασίλισσα Ράνια: Στο πλευρό του βασιλιά Αμπντάλα μετά την επείγουσα επέμβαση στη σπονδυλική στήλη (φωτό)

Η ανάρτηση της royal για το χειρουργείο του συζύγου της

Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη υποβλήθηκε ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας, με την σύζυγό του βασίλισσα Ράνια να κάνει σχετική ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram.

Ειδικότερα δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία εκείνης και του 60χρονου μονάρχη, ενώ στο post διαβάζουμε: «Είμαι ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση της Αυτού Μεγαλειότητας, του πιο αγαπητού ανθρώπου στην καρδιά μου. Ευχαριστώ πολύ όλους τους Ιορδανούς που έστειλαν τις θερμές ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή της Αυτού Μεγαλειότητας».

Στη τρυφερή εικόνα βλέπουμε την royal να κρατά αγκαλιά τον άντρα της και πατέρα των τεσσάρων τους παιδιών.

Σύμφωνα με το hellomagazine.com ο βασιλιάς της Ιορδανίας ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας την περασμένη Κυριακή για την επέμβαση αφού ένας μεσοσπονδύλιος δίσκος φέρεται να του έχει προκαλέσει πολύ πόνο τα τελευταία χρόνια.

«Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή ανακοινώνει ότι η Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιάς Αμπντουλάχ Β' είχε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία μιας κήλης δίσκου στην περιοχή της θωρακικής σπονδυλικής στήλης», ανέφερε αργότερα η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας στο Twitter.

Σε δήλωση του παλατιού, που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν ταξιδέψει, αναφερόταν ότι η εγχείρηση, που έγινε σε εξειδικευμένο νοσοκομείο θα απαιτήσει μια εβδομάδα ανάπαυσης πριν ο μονάρχης μπορέσει να επιστρέψει στην Ιορδανία.

Ο γιος του βασιλιά, ο 27χρονος διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Χουσεΐν, έχει αναλάβει τα καθήκοντα του πατέρα του κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Ο Βασιλιάς αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα στην πλάτη, με τα ιορδανικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι ήταν το αποτέλεσμα της ακραίας σωματικής δραστηριότητας που περιλάμβαναν τα στρατιωτικά του καθήκοντα, όσο ήταν νεότερος. Ο royal υπηρέτησε ως αλεξιπτωτιστής στον ιορδανικό στρατό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ