Χατζηπαναγιώτης, Σταυροπούλου, Ρέππας, Παπαθανασίου & έδεσε το γλυκό: Μπαμπάδες με Ρούμι στο Αλίκη! Ετοιμαστείτε

Μίλησαν για τα χειμωνιάτικα σχέδιά τους!

Βίκυ Σταυροπόλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου ποζάρουν μαζί και μας ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό στο θέατρο Αλίκη!

Ο Χατζηπαναγιώτης μοιράστηκε στη σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την φίλη και συνάδελφό του, καθώς και με το συγγραφικό δίδυμο που «κρύβεται» πίσω από αγαπημένες σειρές, ταινίες και παραστάσεις.

Όπως γράφει μίλησαν για τα χειμωνιάτικά σχέδιά τους καθώς θα επιστρέψουν στο θέατρο Αλίκη με το έργο Μπαμπάδες με Ρούμι.

«Πάντα όταν βρισκόμαστε περνάμε ωραία,γελάμε πολύ…χτες ήταν ακόμα πιο χαρμόσυνη η βραδιά, γιατί μιλήσαμε για τα χειμωνιάτικα σχέδια μας…επιστρέφουμε στο θεατρο ΑΛΙΚΗ με το εργο τους «Μπαμπάδες με ρούμι».

Ήταν να γίνει πριν 3 χρόνια αλλά ο κορονοιος μας άλλαξε σχέδια. Ελπίζω μ όλη αυτή την τρελλα που ζούμε να φτάσουμε μέχρι τον Οκτώβριο αλώβητοι όλοι και να ζήσουμε την ωραία τρελλα των ηρώων του έργου τους. Και μακάρι η χαρά η δικιά μας να γίνει και χαρά των θεατών!» διαβάζουμε στην ανάρτηση του ηθοποιού.

Ο Ρέππας και ο Παπαθανασίου έγιναν ευρέως γνωστοί με τα διάσημα πλέον τηλεοπτικά σήριαλ, Τρεις Χάριτες (1989 - 1992) και Δις εξαμαρτείν (1993 - 1996).

Τα θεατρικά τους έργα «Μπαμπάδες με ρούμι» (1996), «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» (2008), «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» (2002), «Ράους» (2010), «Άντρες έτοιμοι για όλα» (2012) ήταν από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου ενώ η ταινία τους «Safe Sex» (1999) έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων από καταβολής ελληνικού κινηματογράφου με 1.500.000 εισιτήρια.

Η ταινία σήμερα κατέχει την δεύτερη θέση στο ελληνικό box office αμέσως μετά την «Πολίτικη κουζίνα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ