Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα μας διευκολύνει να βρούμε νέες ιδέες, να στραφούμε σε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Καλή Μεγάλη εβδομάδα! Σήμερα έχουμε δυο σημαντικές όψεις που επηρεάζουν το ξεκίνημα της Μεγάλης εβδομάδας και θα είναι έντονες και την αυριανή μέρα. Οι συμπαντικές εκπλήξεις συνεχίζονται με την όψη Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο κι έτσι οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που μαθαίνουμε έχουν τον χαρακτήρα του απρόβλεπτου, του ανατρεπτικού.

ΚΡΙΟΣ

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα έξοδα, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον τομέα αυτό. Να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα σας, διότι εύκολα μπορεί να το ρίξετε σε shopping therapy και μετά να μην υπάρχει γιατρειά στο τέλος του μήνα για το πορτοφόλι σας με την έκλειψη στον Ταύρο. Καθώς είναι μια περίοδος με πολλά έξοδα και λόγω του Πάσχα, σκεφτείτε πιο επιλεκτικά τις αγορές σας, γιατί τα έξοδα θα πολλαπλασιάζονται. 

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ξεκίνημα της Μεγάλης εβδομάδας η τάση σας να κολλάτε σε λεπτομέρειες μπορεί να γίνει λίγο κουραστική για τους άλλους, ειδικά όταν μπορεί να δραματοποιείτε κάτι και να τους προκαλείτε άγχος. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σήμερα Μεγάλη Δευτέρα μπορεί να σας κάνει κοινωνό μιας πληροφορίας που θέλετε να μοιραστείτε και με άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Μεγάλη Δευτέρα έρχεται με περισσότερη έμπνευση, πιθανώς κι από κάποια πηγή που δεν περιμένατε, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντά τον Ουρανό. Από την άλλη, μπορεί να είναι μια ξαφνική πληροφορία, μια αναπάντεχη επαφή που σας εκπλήσσει, αλλά και σας ξυπνάει λίγο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ