Kate Middleton - πρίγκιπας William: Ασορτί με την μαμά και τον μπαμπά ο πρίγκιπας George & η πριγκίπισσα Charlotte (φωτό & βίντεο)

Βασιλικό ντεμπούτο για τα πριγκιπόπουλα

Στην καθιερωμένη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα, που τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, βρέθηκαν Kate Middleton και ο πρίγκιπας William.

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέιμπριτζ συνοδεύονταν από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, τον 8χρονο πρίγκιπα George και την 6χρονη πριγκίπισσα Charlotte, που έκαναν το ντεμπούτο τους στην ετήσια λειτουργία.  Το μικρότερο παιδί του ζεύγους, ο 3χρονος πρίγκιπας Louis, δεν παρευρέθηκε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE SPOSE (@elle_spose)

Η οικογένεια ήταν ντυμένη στα μπλε με την 40χρονη Kate να ανακυκλώνει ένα παλιό αγαπημένο coat dress σε γαλάζια παστέλ απόχρωση.  Ασορτί με την μαμά της η μικρή Chalrlotte η οποία φορούσε ένα όμορφο γαλάζιο floral φόρεμα της Rachel Riley, αξίας 119 λιρών και ένα καλσόν σε ανάλογους τόνους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gallery79photo

Όσο για τους άντρες της οικογένειας, ήταν και αυτοί ασορτί, αφού τόσο ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, όσο και ο γιος και διάδοχός του (τρίτος στη σειρά μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο και τον μπαμπά του) φόρεσαν μπλε κουστούμια.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Δούκισσα είχε φορέσει το Emilia Wickstead φόρεμά της για μια επίσκεψη στο Λουξεμβούργο το 2017, ωστόσο αυτή τη φορά πρόσθεσε στο σύνολο ένα παστέλ clutch, σουέτ γόβες και ένα κομψό μπλε καπέλο.

Στην  λειτουργία βρέθηκαν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας - συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Ευγενίας και της Zara και του Mike Tindall. Η βασίλισσα Ελισάβετ ωστόσο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, αφού αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, που εκπροσώπησαν τη βασίλισσα στη λειτουργία της Πέμπτης στο Royal Maundy - στο ίδιο παρεκκλήσι - επέλεξαν επίσης να μην παρευρεθούν στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα, η οποία είναι ένας «σταθμός» στο βασιλικό ημερολόγιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ