Η εντυπωσιακή εμφάνιση του ζεύγους πρίγκιπα Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ στην Ευρώπη: Χαμόγελα & stylish outfits στα Invictus Games (φωτό & βίντεο)

Χαμόγελα, αγκαλιές, βόλτα με παιδικά αυτοκινητάκια και ένα φιλί στο στόμα

Στην Ευρώπη ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που έφθασαν το Σάββατο στη Χάγη, παραμονή της έναρξης των Invictus Games, των αγώνων των αήττητων που καθιερώθηκαν για τους τραυματίες στρατιώτες.

Stylish εμφανίσεις, χαμόγελα, αγκαλιές, βόλτα με παιδικά αυτοκινητάκια και ένα φιλί στο στόμα είναι μερικά από τα όσα κρατάμε!

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gallery79photo

 

Η Αμερικανίδα σύζυγος του Βρετανού royal - η οποία κατά την άφιξή της στην Ολλανδία εμφανίστηκε με ένα λευκό κοστούμι από τον οίκο Valentino -  επέλεξε για τα Invictus Games μια σειρά από κομψά συνόλα, όλα από γνωστούς οίκους μόδας.

 

 

Ειδικότερα την είδαμε να φοράει ένα τζιν συνδυασμένο με Chanel μπαρέτες, ένα μαύρο Celine σακάκι και μικρή τσάντα με αλυσίδα από το ίδιο brand. 

 

 

 

 

Επίσης εμφανίστηκε με ένα λευκό  Brandon Maxwell jacket το οποίο φόρεσε με ένα τζιν, Manolo Blahnik γόβες και χρυσά κοσμήματα.

 

 

 

 

Τέλος η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε επίσης ένα λευκό Valentino μίνι φόρεμα με σχέδια λουλουδιών στο μπροστινό μέρος, καθώς και ένα σκουρόχρωμο παντελόνι συνδυασμένο με ένα μπεζ μπλουζάκι με ανοιχτούς ώμους.

 

 

 

 

 

 

Ο πρίγκιπας Χάρι και οι λιλιπούτειοι δημοσιογράφοι

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε λιλιπούτειους δημοσιογράφους του Kindercorrespondent της Ολλανδίας  για την προσπάθειά του να «κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος» για τα παιδιά του και είπε ότι οι άνθρωποι «δεν πρέπει να φέρνουν παιδιά στον κόσμο» εκτός αν είναι πρόθυμοι να τον βελτιώσουν για αυτά.

Ο Χάρι είπε ότι ήθελε τα δύο μικρά παιδιά του, ο Άρτσι (3 ετών) και η Λίλιμπετ (10 μηνών) - γνωστή ως Λίλι - να μεγαλώσουν «σε έναν πιο δίκαιο κόσμο, έναν πιο ασφαλή κόσμο, έναν πιο ισότιμο κόσμο».

«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν θα ξεκουραστώ ποτέ, ποτέ, μέχρι να προσπαθήσω ως γονιός τουλάχιστον να κάνω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για αυτού,ς γιατί είναι δική μας ευθύνη» είπε ο Δούκας του Σάσεξ στους δημοσιογράφους, ηλικίας 11 και 12 ετών.

«Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να φέρνουμε παιδιά στον κόσμο εκτός και αν δεσμευτούμε για να τον κάνουμε καλύτερο για αυτά. Δεν μπορούμε να κλέψουμε το μέλλον σας » πρόσθεσε ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το μητρικό ένστκτο της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μάρκλ, σύμφωνα με την Daily Mail απόκάλυψε μιλώντας στον βετεράνο του βρετανικού στρατού Τζέιμς Στράιντ, ότι της λείπουν πολύ τα παιδιά της τώρα που είναι στη Χάγη.

«Η Μέγκαν ήταν πολύ φλύαρη και μου είπε ότι της έλειπαν τα παιδιά της», είπε ο Τζέιμς, ένας από τους διαγωνιζόμενους του Ηνωμένου Βασιλείου στους αγώνες που διεξάγονται στη Χάγη. «Είπε ότι ήθελε να είναι με παιδιά καθώς της έλειπαν τα δικά της» πρόσθεσε.

Η Δούκισσα έδειξε το μητρικό της ένστικτο και όταν έδωσε το παλτό της σε μια μητέρα η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό της. Η royal παρατήρησε ότι η θερμοκρασία έπεφτε και θέλησε να βοηθήσει την γυναίκα που ήταν κοντά τους εκείνη τη στιγμή.

Τα Invictus Games ιδρύθηκαν από τον Χάρι, ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν. Είναι διεθνής αθλητική εκδήλωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου τραυματίες και ανάπηρους.

Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 20 χώρες λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της πανδημίας Covid-19 και η οποία λήγει στις 22 Απριλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ