Πάσχα στην Κυλλήνη και το βραβευμένο Olympia Golden Beach Resort & Spa - Απίθανη παραλία, πισίνες, κήποι (φωτό)

Ένα ξενοδοχείο για όσους δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο

Μια εξαιρετική πρόταση για πασχαλινή εκδρομή στην Κυλλήνη έχουν τα Manessis Travel, τα οποία και έχουν φροντίσει για τη  διαμονή μας στο 5άστερο Olympia Golden Beach Resort & Spa.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa 5* ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο Luxury Resort για το 2018 στην Ελλάδα από τα Travel and Hospitality Awards!

Οι προσεγμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι υποδειγματικές υπηρεσίες του σε συνδυασμό με το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του, καθώς και η ονειρική “χρυσή” ακτή που βρίσκεται μόλις 400 μέτρα μακριά, συνέβαλλαν στο να κερδίσει το Olympia Golden Beach Resort & Spa τον τίτλο του καλύτερου Luxury Resort στην Ελλάδα για το 2018.

Έξι καταγάλανα χιλιόμετρα απλώνονται στα πόδια του Olympia Golden Beach Resort & Spa, που απευθύνεται σε όσους δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Aπό την εκπληκτική παραλία, μέχρι τις 12 εντυπωσιακές πισίνες που ξεπροβάλλουν μέσα από τους καταπράσινους κήπους, το συγκρότημα μοιάζει με υδάτινη όαση.

Στο εσωτερικό η διακόσμηση είναι λιτή και καλαίσθητη, ενώ η ατελείωτη λίστα των παροχών του σας δίνει αφορμή να παρατείνετε τη διαμονή σας. Πρωινό από έναν μπουφέ βασιλικών προδιαγραφών, αναζωογονητικές θεραπείες μασάζ και οι υπέροχες γεύσεις του εστιατορίου θα κάνουν τη διαμονή σας απολαυστικότερη!

Πληροφορίες πακέτου

2 μέρες στο OLYMPIA GOLDEN BEACH RESORT & SPA 5*  στην Κυλλήνη µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή, Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα. 

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το πακέτο 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ