Η Τατιάνα Μπλάτνικ για ψώνια στη Βουκουρεστίου με casual look - Στυλάτη φόρμα, αθλητικά & μαύρο jacket (φωτό)

Χαλαρές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας

Στο κέντρο της Αθήνας αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Τατιάνα Μπλάτνικ, που έκανε ψώνια στη Βουκουρεστίου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου πέρασε μερικές χαλαρές στιγμές, ενώ αν κρίνουμε από την τσάντα που κρατά στα χέρια της, ίσως να έκανε κάποιο δώρο στον ευατό της ή σε κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο. Άλλωστε τώρα με τις γιορτές πολλοί από εμάς σπεύδουν για ψώνια της τελευταίες στιγμής και όχι μόνο!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες επέλεξε για την βόλτα της ένα casual σύνολο και συγκεκριμένα μια φόρμα με κόκκινες και λευκές ρίγες στο πλάι, συνδυσμένη με ένα λευκό μπλουζάκι.

Είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με άνετα αθλητικά παπούτσια, ένα μαύρο jacket, γυαλιά ηλίου και μια μεγάλη καφέ, καστόρινη τσάντα.

Η Μπλάτνικ και ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου μένουν στην Ελλάδα, ενώ η πρώτη μιλώντας πριν λίγο καιρό στο «Πάμε Δανάη» είπε μεταξύ άλλων για την χώρα μας και την ζωή της εδώ:

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω.  Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα.

Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ