Νέα Υόρκη: 51χρονη μητέρα βρέθηκε κατακρεουργημένη σε σακίδιο - Το ανατριχιαστικό μήνυμα του δράστη (φωτό & βίντεο)

Την μαχαίρωσε 58 φορές...

Σοκαριστικό έγκλημα στη Νέα Υόρκη, όπου η 51χρονη μητέρα από το Queens βρέθηκε κατακρεουργημένη σε σακβουαγιάζ.

Η νεκροψία στην Orsolya Gaal αποκάλυψε ότι ο δολοφονός την μαχαίρωσε βάναυσα 58 φορές, πριν το άψυχο σώμα της βρεθεί σε πάρκο, σε απόσταση μικρότερη από μισό μίλι από το σπίτι της.

Ένας περαστικός εντόπισε το πρωί του περασμένου Σαββάτου την τσάντα με την σορό, στο Forest Hills, ενώ σύμφωνα με πηγές η γυναίκα είχε σχεδόν 60 αιχμηρά τραύματα σε περιοχές όπως ο λαιμός, ο κορμός και τα χέρια της. Οι πηγές πρόσθεσαν ότι δεν φάνηκε να έχει υποστεί κάποιο τραύμα σεξουαλικής φύσης. 

Παράλληλα ο σύζυγος της γυναίκα φέρεται, σύμφωνα με το WPIX το οποίο επικαλείται το nypost.com, να έλαβε ένα ανατριχιαστιλό μήνυμα από τον δράστη το οποίο έγραφε: «Θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη οικογένειά σου». «Η γυναίκα σου με έστειλε στη φυλακή, πριν μερικά χρόνια… επέστρεψα» είπε σε δεύτερο μήνυμα.

Ο ζύγυγος της γυναίκας Howard Klein και ο 17χρονος γιος τους φέρονται να έλειπαν από το σπίτι καθώς βρισκόντουσαν στο Όρεγκον.

Παράλληλα το WPIX αναφέι ότι η γυναίκα είπε στον μικρότερο γιο της (13 ετών) ότι θα πήγαινε να παρακολουθήσει μια παράσταση την Παρασκευή το βράδυ, ωστόσο συνάντησε κάποιον άντρα.

Η Gaal φαίνεται να πέρασε τελευταίες της ώρες τριγυρνώντας στην αυλή της και απολαμβάνοντας μια βραδινή έξοδο - προτού ένα βίντεο αποθανατίσει μια μυστηριώδη φιγούρα να κρατάει το αυτοσχέδιο φέρετρό της στο δρόμο.

«[Ο γιος μου] ο Λίο είναι ασφαλής. Δόξα τω Θεώ [ο γιος μου] είναι ασφαλής», είπε το Σάββατο για το μικρότερο παιδί του ο πατέρας, προτού προσθέσει ότι «οι ζωές της οικογένειάς του διακυβεύονται».

Ο Klein, ο οποίος είναι ιδρυτής της RK Equity Advisors - μιας μπουτίκ συμβουλευτικής εταιρείας κεφαλαιαγορών που επικεντρώνεται στα υλικά μπαταριών ιόντων λιθίου - είπε στην The Post ότι βρισκόταν σε ένα αεροδρόμιο και ετοιμαζόταν να πετάξει πίσω στη Νέα Υόρκη όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της γυναίκας του.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 13χρονος έφηβος ανακρίθηκε για την υπόθεση. Το αγόρι αφέθηκε ελεύθερο το βράδυ του Σαββάτου, είπαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι δεν αποκάλυψαν ποιος ενήλικας ανέλαβε την επιμέλεια του παιδιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ