Βόλτα στην Αθήνα η τέως βασίλισσα Άννα - Μαρία με τον πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ (φωτό)

Οικογενειακή έξοδος

Στη κέντρο της Αθήνας αποθανάτισε ο φακός την τέως βασίλισσα Άννα - Μαρία, τον πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες οι τρεις τους ήταν ντυμένοι στα μαύρα, με επίσημα ρούχα και δεν απποκλείεται να είχαν βρεθεί νωρίτερα σε κάποια εκδήλωση.

Ειδικότερα η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φορούσε ένα ταγιέρ και ένα κολιέ από πέρλες στον λαιμό της, ενώ η νύφη της ένα ανάλογο σύνολο συνδυασμένο με επίσης μαύρο καλσόν και γόβες. Ακόμα η Τατιάνα Μπλάτνικ κρατούσε μια μεταλλική τσάντα με ασημένια αλυσίδα.

Όσο για τον σύζυγό της εκείνος είχε επιλέξει ένα σκουρόχρωμο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και γραβάτα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα πληροφορίες ανέφεραν ότι η Άννα - Μαρία και ο Κωνσταντίνος πούλησαν την βίλα τους στο Πόρτο - Χέλι σε Βούλγαρο επιχειρηματία και  μετακομίζουν στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι

Ο τέως ήθελε να έρθει και να ζήσει στην πρωτεύσουσα, μια μετακόμιση που ήταν απαραίτητη και λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα. Έτσι πλέον θα είναι πιο κοντά στην Τατιάνα και τον Νικόλαο, που μένουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ