Οι 9 top επιλογές στα νύχια για το Πάσχα 2022 - Πουά, φλοράλ, Παστέλ αποχρώσεις

Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας... 

Το Πάσχα πλησιάζει και φέτος θυμίζει περισσότερο την κανονικότητα από τα προηγούμενα χρόνια. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε κανονίσει διακοπές, κάποια πασχαλινή εκδρομή ή αν θα μείνουμε σπίτι, όλες μας αυτές τις μέρες θέλουμε να είμαστε κομψές από την κορφή ως τα νύχια.

Γι’ αυτό το λόγο, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα με τις κορυφαίες επιλογές στα νύχια για το φετινό Πάσχα.

Από τα κλασικά κόκκινα νύχια και το γαλλικό μανικιούρ, μέχρι τα ανανεωμένα, γεμάτα χρώμα και φαντασία french nails. Και από τις υπέροχες παστέλ αποχρώσεις και τα floral μανικιούρ, μέχρι τα εντυπωσιακά και παιχνιδιάρικα πασχαλινά σχέδια νυχιών.

Στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις πολλές ιδέες με νύχια για το Πάσχα, για γυναίκες κάθε ηλικίας και για κάθε γούστο.

Πάμε να τα ανακαλύψουμε!

Κόκκινα νύχια: Η κλασική επιλογή για το Πάσχα

Το κόκκινο δεν αποτελεί μόνο μία από τις πιο κλασικές διαχρονικά επιλογές στα βερνίκια νυχιών, αλλά και την πρώτη σε προτιμήσεις πρόταση στα χρώματα νυχιών για το Πάσχα.

Και βέβαια τα κόκκινα νύχια ξεφεύγουν πλέον από τη συνηθισμένη βαφή σε όλη την επιφάνεια, αφού μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε σχέδιο με κόκκινο μανό. Ακόμη και γαλλικό με κόκκινες άκρες!

Κλασσικό γαλλικό μανικιούρ

Μιας και μιλάμε για διαχρονικές επιλογές, δεν θα μπορούσε να λείπει το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Φέτος μάλιστα, το γαλλικό στα νύχια που μοιάζει βγαλμένο από τα 90s θεωρείται και κορυφαία τάση!

Πολλές γυναίκες δεν το αλλάζουν με τίποτα, και όχι άδικα αφού πρόκειται για μία φινετσάτη πρόταση.

Μοντέρνο γαλλικό

Αν είσαι λάτρης του γαλλικού αλλά θέλεις να δώσεις και μια πιο μοντέρνα πινελιά, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις μια από τις αμέτρητες παραλλαγές για french nails που κυκλοφορούν τις τελευταίες σεζόν.

Είτε πρόκειται για άκρες με χρώμα, είτε για ανάποδο ή πλάγιο γαλλικό, διπλή γραμμή ή κάποια άλλη εκδοχή, το αποτέλεσμα είναι πάντα εκπληκτικό και φρέσκο.

Παστέλ αποχρώσεις

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι συνδεδεμένες στη συνείδηση της μόδας με την Άνοιξη και αποτελούν μια ακόμη ιδανική πρόταση μανικιούρ για το Πάσχα.

Τα απαλά αυτά χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε σχέδιο νυχιών. Από τα μονόχρωμα και τα rainbow nails, μέχρι το γαλλικό και τις αφηρημένες καμπύλες των swirl nails.

Πάρε περισσότερες ιδέες για παστέλ νύχια.

Πασχαλινά σχέδια νυχιών

Αν έχεις λίγο παιχνιδιάρικη διάθεση και ψάχνεις κάτι που να είναι απόλυτα σχετικό με την εποχή, τότε μπορείς να κάνεις ένα πασχαλινό σχέδιο νυχιών!

Λαγουδάκια, κοτοπουλάκια και αυγουλάκια πρωταγωνιστούν στη θεματική ενότητα του Πάσχα και το πόσο έντονο θα είναι το σχέδιο εξαρτάται αποκλειστικά από το πόσο παιχνιδιάρικο θες να είναι το αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που αναζητάς κάτι πασχαλινό μεν, αλλά ταυτόχρονα και πιο διακριτικό, μπορείς να βάψεις τα νύχια σου στα χρώματα που επιθυμείς προσθέτοντας το εφέ του αβγού όπως στις παραπάνω φωτογραφίες.

Νουντ βερνίκια νυχιών

Ένα nude βερνίκι νυχιών θα δώσει στα νύχια σου αυτό το κομψό και περιποιημένο φυσικό look που πολλές φορές είναι αρκετό, ανάλογα πάντα και με το στυλ σου.

Αν θέλεις, μπορείς να σπάσεις τη μονοτονία με ένα διακριτικό σχεδιάκι που θα κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο chic.

Φλοράλ μανικιούρ

Το Πάσχα γιορτάζεται πάντα στην καρδιά της Άνοιξης, όταν όλη η φύση γύρω μας έχει ανθίσει. Γιατί λοιπόν να μη στολίσεις και τα νύχια σου με ένα υπέροχο σχέδιο από λουλούδια; Τα floral nails άλλωστε είναι μία ακόμη ανοιξιάτικη τάση που ξεχωρίζει.

Οι επιλογές και εδώ είναι πολλές, τόσο σε χρώματα όσο και σε σχέδια νυχιών. Από τα διακριτικά φλοράλ nail art σε ένα με δύο νύχια, μέχρι τα εντυπωσιακά σχέδια λουλουδιών με έντονα χρώματα που θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή πάνω στο μανικιούρ σου.

Φέτος μάλιστα, βλέπουμε συχνά τον συνδυασμό του φλοραλ μοτίβου με άλλα στυλ δημιουργώντας εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια.

Πουά νύχια

Το πουά μοτίβο είναι μία ακόμη κομψή, απλή αλλά εντυπωσιακή επιλογή για τα νύχια σου και είναι αρκετά δημοφιλές για την περίοδο του Πάσχα. Μπορείς να το συνδυάσεις ακόμη και με γαλλικό όπως βλέπεις στη φωτογραφία, ή να κάνεις ένα πιο έντονο πασχαλινό πουα σχέδιο σε όλα τα νύχια, ανάλογα πάντα με το γούστο σου.

Rainbow nails

Τα rainbow nails, γνωστά και ως πολύχρωμα νύχια, είναι μία τάση που  βλέπουμε πολύ τα τελευταία χρόνια και η οποία με τις κατάλληλες αποχρώσεις ταιριάζει με την περίοδο του Πάσχα σύμφωνα με το beautetinkyriaki.

Πρόκειται στην ουσία για  την επιλογή διαφορετικού χρώματος σε κάθε νύχι, είτε πρόκειται για διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος για εντελώς διαφορετικά χρώματα, συνήθως της ίδιας χρωματικής παλέτας.

Τα rainbow nails μπορουν να γίνουν τόσο σε μονόχρωμα νύχια όσο και σε νύχια με σχέδια όπως τα abstract nails αλλά και τα rainbow french nails.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ