Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα, ευνοώντας τις διασκεδαστικές δραστηριότητες, την εξωστρέφεια, τις χαλαρές επαφές με φίλους και συγγενείς.

Παρόλα αυτά οι όψεις της δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές κυρίως την Κυριακή της Λαμπρής, καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο αργά το βράδυ με τον Κρόνο, κάνοντας τη μέρα κάπως ασταθή και μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, που θα λάβει χώρα το επόμενο Σάββατο 30 Απριλίου, κι επειδή πάντα οι φάσεις της Σελήνης επηρεάζουν και τις μετεωρολογικές και τις γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα.

Ένας άλλος παράγοντας δυσκολίας που έχει η Κυριακή του Πάσχα είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, που μειώνει κάπως την αισιοδοξία και τη λάμψη της ημέρας. Η όψη παραπέμπει σε δυσκολίες στην επικοινωνία, εμπόδια στις διαδρομές μας, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά. Μπορεί κάποια είδηση ή πληροφορία να μας αναστατώσει κάπως.

Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 23η μοίρα. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν θα περάσουμε όμορφα, όπως επιλέξει ο καθένας μας, αυτές τις άγιες ημέρες που τις αναμένουμε άλλωστε ιδιαίτερα φέτος μετά από δυο ολόκληρα χρόνια περιορισμών με μεγάλες προσδοκίες.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα βρίσκει τη Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο και θα έχετε σε γενικές γραμμές καλύτερη διάθεση για να κανονίσετε κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες με επίκεντρο τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Μεγάλο Σάββατο είναι σίγουρα μια μέρα πιο ευχάριστη, αλλά προσέξτε μην παρασυρθείτε σε πολλά έξοδα. Μπορεί να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας σε αυτούς που αγαπάτε χωρίς να υποφέρει το πορτοφόλι σας.

Την Κυριακή του Πάσχα, αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που μπορεί να δημιουργεί στρες, αλλά και θυμό, εξαιτίας συμπεριφορών μέσα στο οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον.

Προσπαθήστε με διπλωματία, αλλά ευθέως να το διαχειριστείτε. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Ευτυχώς ό,τι κι αν συμβαίνει είναι παροδικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο το Σαββατοκύριακο του Πάσχα απέχει αρκετά από το να είναι ένα χαλαρό και διασκεδαστικό γουηκέντ, καθώς με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν είτε κάποια επαγγελματικά ζητήματα είτε ακόμη οι όποιες ευθύνες και υποχρεώσεις έχετε αναλάβει απέναντι στην οικογένεια.

Το Μεγάλο Σάββατο είναι αρκετά πιο ήπια ως μέρα από το μεσημέρι κι έπειτα κι έτσι μπορεί να ευχαριστηθείτε με την οικογένεια σας και τους φίλους σας το βραδινό γιορτινό τραπέζι, κάποια έξοδο ή ό,τι άλλο έχετε κατά νου και γενικώς να ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν. Την Κυριακή, με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό στο ζώδιο σας, δεν αποκλείεται να προκύπτουν κάποια απρόοπτα τα οποία σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε αυτά που θέλετε.

Την κούραση δεν θα τη γλιτώσετε, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός. Ο σκοπός είναι να κάνετε αυτό που επιθυμείτε κι ας ταλαιπωρηθείτε λίγο. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο την Κυριακή επηρεάζεστε από το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε όταν οδηγείτε για να πάτε κάπου και μη μεταφέρετε το άγχος που έχετε για δικά σας θέματα και στους άλλους αυτή τη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αλλαγή παραστάσεων, ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικά αγαπητοί μου Δίδυμοι για το φετινό Πάσχα, αλλά ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό για όλους σας, με τις τάσεις φυγής που θα έχετε δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάτε κάπου μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις και να γιορτάσετε όπως θέλετε την Ανάσταση. Σε κάθε περίπτωση, η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής επιρροή για το ζώδιο σας και σούπερ επικοινωνιακή.

Έτσι μπορεί να κανονίσετε και κάποιες εξόδους ή έστω μια βόλτα στην πιο κοντινή παραλία, για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας να δείτε κάτι διαφορετικό. Θα είστε μάλιστα και ιδιαίτερα ενεργητικοί στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Κυριακή της Λαμπρής σχηματίζεται το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο και μπορεί να έχετε περισσότερη αγωνία ή άγχος για κάποια πράγματα ή μπορεί να σας βγαίνουν παράπονα και γκρίνιες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Πριν τα δείτε όμως όλα σαν βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας, κάντε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας γύρω σας και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ