Η 30χρονη δασκάλα που κακοποίησε σεξουαλικά 14χρονο αγόρι - Τον βομβάρδιζε με γυμνές φωτό & προκλήσεις

Βγήκε από την φυλακή μετά από 18 μήνες...

Μια 30χρονη δασκάλα φυσικής αγωγής που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 14χρονο αγόρι βγήκε από την φυλακή μετά από 18 μήνες, ενώ σοκαριστικές πληροφορίες για την υπόθεση έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η Katie Elizabeth Smith, η οποία δούλευε στο σχολείο Hunter Valley της Νέας Νότιας Ουαλίας, «βομβάρδιζε» με σεξουαλικά μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες το έφηβο παιδί.

Η γυναίκα, που προσπάθησε να κατηγορήσει τον 14χρονο για την υπόθεση, δεν έπεισε την αστυνομία και τους δικαστές και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και 10 μηνών το 2020.

Όπως αναφέρει η Daily Mail τώρα αποκαλύπτεται ότι η Smith είπε στον 14χρονο να μην μιλήσει και τον προειδοποίησε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα έμπαινε «σε μπελάδες» με τις αρχές επιβολής του νόμου.

Η δασκάλα φέρεται να «πολυορκούσε» για μήνες τον μαθητή, τον οποίο και είχε παρασύρει σε μια αποθήκη όπου τον φίλησε και τον χάιδεψε κάτω από το σορτσάκι του.  Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο διακστήριο, αυτή την εβδομάδα, οι δυο τους συναντήθηκαν ακόμα σε ένα πάρκινγκ όπου άγγιξε τα γεννητικά του όργανα.

 Στη συνέχεια, το αγόρι επέστρεψε στην τάξη, ενώ κατά την διάρκεια της σχέσης τους φέρεται να της έστειλε τρεις φωτογραφίες με ακατάλληλο περιοχόμενο, μια γυμνή, αλλά και ένα βίντεο με γυμνό ή σεξουαλική πράξη.

Η τότε 26χρονη δασκάλα απάντησε στέλνοντας πέντε προσωπικές φωτογραφίες της και δύο βίντεο με τον εαυτό της, συμπεριλαμβανομένου ενός που περιείχε σεξουαλική πράξη. Μέσα σε πέντε μήνες το αγόρι και η Smith αντάλλαξαν πολλές ανάλογες φωτογραφίες και βίντεο.

Η 30χρονη πλέον δασκάλα άσησε έφεση την ώρα που νέες λεπτομέρειες για την παράνομη σχέση τους έρχονται στο φως. Η Smith, η οποία έκλαιγε στο διαστήριο το 2020,  κατάφερε τελικά να μειώσει την ποινή της σε 18 μήνες.

Την ημέρα που η στυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας  - 14 Φεβρουαρίου 2019 - πήγε να συλλάβει την γυναίκα εκείνη τηλεφώνησε κρυφά στον 15χρονο και του είπε ότι «η αστυνομία ήταν στο σπίτι της και ότι δεν έπρεπε να πει σε κανέναν τι είχε συμβεί μεταξύ τους, καθώς και οι δύο θα είχε μπλεξίματα». Έτσι του ζήτησε να διαγράψει τον αριθμό της.

Οι απρεπείς σχέσεις της Katie Smith με το έφηβο αγόρι ξεκίνησαν μετά την 1η Ιουλίου 2018, όταν γνωρίστηκαν στο σχολείο και έγιναν φίλοι στο  Snapchat. Η Smith δεν ήταν ποτέ δασκάλα του αγοριού, ωστόσο μετά από μια εβδομάδα που μιλούσαν στην πλατφόρμα ξεκίνησαν τα σεξουαλικά μηνύματα.

Το αγόρι έστειλε στην Smith μια φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων και εκείνη απάντησε στελνοντας ένα από τα γυμνά της στήθη καλυμμένο με το χέρι της.  Την επόμενη ημέρα του έστειλε μια κοντινή φωτογραφία του στήθους της και εκείνος της απάντησε με ανάλογες εικόνες, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Την επόμενη εβδομάδα το αγόρι έστειλε ένα  βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο, όπως έκανε και εκείνη. Μετά από αυτές τις συνομιλίες συναντήθηκαν στην αποθήκη, όπου η 30χρονη σήμερα Smith κατέβασε το πουκάμισό της. 

Η ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων σταμάτησε στις 22 Δεκεμβρίου 2019, όταν ο μαθητής πήγε διακοπές με την οικογένειά του και δεν είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο.Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες των σχολικών διακοπών, το αγόρι και η Smith συναντήθηκαν σε ένα πάρκινγκ όπου φιλήθηκαν και προσώρησαν σε σεξουαλικές πράξεις.

Περαιτέρω ανταλλαγές σεξουαλικών εικόνων συνεχίστηκαν, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν στο σχολείο (σ.σ. οι φωτογραφίες) και το αγόρι ομολόγησε τελικά στη μητέρα του.

Η Smith συνελήφθη και κατηγορήθηκε για σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο, άσεμνη επίθεση σε άτομο κάτω των 16 ετών και σκόπιμη σεξουαλική επαφή με ένα παιδί μεταξύ 10 και 16 ετών.

Ομολόγησε την ενοχή της και τον Σεπτέμβριο του 2020 καταδικάστηκε. Ωστόσο όπως αποκάλυψε η Daily Mail Australia η Smith εξέτισε μόνο ένα χρόνο και πέντε μήνες και αποφυλακίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ