«Η Ρούλα και ο Μπάμπης είναι το όπιο του λαού»: Η συνέντευξη της Ειρήνης Νικολοπούλου στον Ηλία Μαραβέγια (φωτό)

«Η δημοσιογράφια με κέρδισε αμέσως, αφού μάθαινα συνεχώς κάτι καινούργιο»

«Η Ρούλα και ο Μπάμπης είναι το όπιο του λαού» είναι ο τίτλος της συνέντευξης που έδωσε η Ειρήνη Νικολοπούλου στον Ηλία Μαραβέγια και την εφημερίδα Espresso του Σαββατοκύριακου.

Η δημοσιογράφος σε σχετική ανάρτηση που έχει κάνει στα social media σημειώνει:

"Αυτό πιστεύω ,οτι δηλαδή τα «ξεχειλώνουμε» αυτά τα θέματα ,πουλάνε & μετά ξεπουλιέται η είδηση - Η κοινή γνώμη πορώνεται & την στρέφουμε σε ακραίες αντιδράσεις . Ώπα, μέσα είναι και οι δύο. Εμεις απέξω γιατί πατάμε γκάζι στα 250km /h;  Ποδηγετούμε μία ταλαιπωρημένη κοινωνία απο covid & μνημόνια. Μην μασάτε.

Οι αρμόδιοι, εμπειροι, ειδικοί θα ξετυλίξουν το κουβάρι, ο όχλος απλά θα θολώσει την ψυχραιμία που απαιτούν τα ειδεχθή εγκλήματα ως την πλήρη εξιχνίαση τους. Αν δίκαζε το twitter θα πήγαιναν ολοι μέσα δικαίως η αδίκως».

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για την επαγγελματική της πορεία με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι παρότι δεν ήταν στα αρχικά της σχέδια να σχοληθεί με την χώρο «η δημοσιογράφια με κέρδισε αμέσως, αφού μάθαινα συνεχώς κάτι καινούργιο».

Ακόμα αποκάλυψε ότι οι γονείς της έμαθαν ότι παρουσιάζε το δελτίο ειδήσεων όταν την είδα στον «αέρα»! Επίσης ερωτώμενη με ποια συνάδερφό της είχε την καλύτερη χημεία απάντησε με την Λίζα Δουκακάρου. 

Όταν δέχτηκε ερώτηση αναφορικά με τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί σε συνεντεύξεις μίλησε για το φιλί που της είχε δώσει ο Μπέν Άφλεκ. «Ήμουν στο κόκκινο χαλί με το λευκό κοστούμι μου και ξαφνικά έρχεται ο Μπεν Άφλεκ, με αγκαλιάζει και μου δίνει ένα φιλί… που δεν περιγράφεται. Την προηγούμενη μέρα του είχα πάρει συνέντευξη και προφανώς αισθάνθηκε άνετα μαζί μου» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ