Με απίθανη εμφάνιση ο Εμανουέλ Μακρόν & η Μπριζίτ πριν την κάλπη: Φούτερ στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, τζιν τζάκετ (φωτό & βίντεο)

Χέρι - χέρι στην παραλία!

Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν νίκη του Εμανουέλ Μακρόν στον σημερινό, κρίσιμο δεύετρο γύρο των προεδρικών εκλογών, δεν είναι να απορεί κανείς που ο απερχόμενος και υποψήφιος για επανεκλογή πρόεδρος, εμφανίστηκε χαμογελαστός δίπλα στο πλευρό της συζύγου του Μπριζίτ.

Το ζευγάρι λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες βρέθηκε στην παραλία και συγκεκριμένα στο Le Touquet-Paris-Plage, με τον φακό να τους φωτογραφίζει να περπατούν χέρι - χέρι, κάτι που άλλωστε συνηθίζουν!

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Μακρόν και η σύζυγός του  - οι οποίοι αναμένεται να ψηφίζουν στο Touquet - παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του πολιτικού κόσμου. Παράλληλα όμως είναι και οι δύο πολύ κομψοί.

Δείτε επίσης: Στις κάλπες οι Γάλλοι για τον β γύρο των προεδρικών εκλογών - Νίκη Μακρόν επί της Λεπέν δείχνουν οι δημοσκοπησεις (βίντεο)

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο απερχόμενος πρόεδρος επέλεξε να φορέσει ένα φούτερ στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, το οποίο είχε συνδυάσει με καπέλο, γυαλιά ηλίου και τζιν παντελόνι.

Φωτογραφίες:  EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Μπριζίτ Μακρόν από πλευράς της - γνωστή για το εξαιρετικό της στυλ - ήταν επίσης ντυμένη casual φορώντας ένα στενό τζιν παντελόνι και ένα υπέροχο τζιν τζάκετετ.

Είχιε ολοκληρώσει το look της με λευκά αθλητικά παπούτσια και στρογυλλά γυαλιά ηλιού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ