Τατιάνα Μπλάτνικ: Που ξεκουράστηκε και πήρε δυνάμεις η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου (φωτό & βίντεο)

Ανανεώθηκε σωματικά και ψυχικά

 

«Η Ελλάδα είναι ο απόλυτος προορισμός ευεξίας» γράφει σε ανάρτησή της η Τατιάνα Μπλάτνικ που λίγο πριν το Πάσχα είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις.

Ειδικότερα η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, την Μεγάλη Παρασκευή βρέθηκε στο Euphoria Retreat της Μαρίνας Εφραίμογλου, - την οποία και ευχαριστεί για την φιλοξενία.

Το κέντρο ευεξίας βρίσκεται στον Μυστρά, μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα.

Στην ανάρτησή της η Μπλάτνικ γράφει τα εξής: «Ευφορία (yo͞oˈfôrēə) ουσιαστικό, ένα συναίσθημα ή κατάσταση έντονου ενθουσιασμού και ευτυχίας.

Υπάρχει μόνο τρόπος να περιγράψω την εμπειρία μου στο @euphoriaretreat. Σας ευχαριστώ που ανανεώνετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου καθώς ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε το Ελληνικό Πάσχα και την ανανέωση της ζωής.

Μερικές φορές χρειάζεται να δημιουργήσεις χώρο για τον εαυτό σου, για να θεραπευτείς, να αναπτυχθείς και να προβληματιστείς. Δεν περίμενα ένα εσωτερικό ταξίδι θεραπείας όταν μπήκα στο αυτοκίνητό μου και οδήγησα στον Μυστρά για να επισκεφτώ το Euphoria Retreat, μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα.

Δείτε και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Πήγα να εξερευνήσω την περιοχή, να ανέβω στον Ταΰγετο, να μάθω περισσότερα για την Αρχαία Ιπποκράτεια Θεωρία και να δοκιμάσω τις θεραπείες που βασίζονται στα Πέντε Στοιχεία.

Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για την εμπειρία μου. Σίγουρα με ενέπνευσε να ξεκινήσω ξανά το ημερολόγιο μου. Ξύπνησα γεμάτη ευγνωμοσύνη αυτή τη Μεγάλη Παρασκευή.

Είμαι έτοιμη για τις ελληνορθόδοξες πασχαλινές παραδόσεις. Ευχαριστώ την @marinaefrai που με φιλοξενήσε, 18 χρόνια μετά, αφού αυτό που τώρα βγάζει νόημα δεν ήταν και τόσο τυχαία συνάντηση. Μπράβο που έκανες το όνειρό σου πραγματικότητα. Η Ελλάδα είναι ο απόλυτος προορισμός ευεξίας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ