Οι ερωτικές προβλέψεις (24/4-1/5) για τα 12 ζώδια: Θέλουμε να ερωτευτούμε, όμως θα πρέπει να τηρήσουμε ένα μέτρο

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η πολυτάραχη αυτή εβδομάδα ξεκινάει θετικά με το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 27/04/2022, μια όψη η οποία ευνοεί την επικοινωνία, τις επαφές και τις συζητήσεις, επομένως προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αργότερα την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα συναντήσει τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και το κλίμα θα γλυκάνει και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βιώσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας ή με ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας.

Ωστόσο, αυτή η όψη συνοδεύεται από απογοητεύσεις, ειδικά εάν έχετε την τάση να παραβλέπετε τα ελαττώματα των άλλων ή να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, στις 30/04/2022 θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους, μια θέση η οποία του αρμόζει απόλυτα, αφού είναι και το ζώδιο που κυβερνά.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 23/05/2022 όπου θα γυρίσει στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες, να βάλετε νέα ενδιαφέροντα και ποικιλία στην καθημερινότητα σας και να εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση και ειλικρίνεια τις σκέψεις και τις ιδέες στον σύντροφο σας.

Με αυτή τη θέση του Ερμή μάς ενδιαφέρει περισσότερο η εγκεφαλική επικοινωνία και μας έλκει το χιούμορ και η ευφυΐα στους άλλους. Το Σάββατο 30/04/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει ακόμα μια όμορφη σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη η οποία θα φέρει χαρά και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά ζητήματα και στις σχέσεις μας.

Θέλουμε να ερωτευτούμε και να περάσουμε όμορφα, όμως θα πρέπει να τηρήσουμε ένα μέτρο, καθώς θα είμαστε επιρρεπείς σε υπερβολές κάθε είδους.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα μας φέρει αντιμέτωπους με αλλαγές και ανατροπές ή ακραίες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις οι οποίες θα ταράξουν τις ισορροπίες και για κάποιους μπορεί να φέρουν ακόμη και χωρισμούς.

Γενικώς, υπάρχει μια διάθεση να έρθουμε σε ρήξη ή να κάνουμε την επανάσταση μας και να απελευθερωθούμε από δεσμά που μας καταπιέζουν. Προσέξτε ιδιαίτερα λοιπόν γύρω από την ημέρα της έκλειψης, αφού το κλίμα θα είναι εκρηκτικό και θα υπάρξουν αντιδράσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΚΡΙΟΣ

Στις 27/4 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό και ονειρικό κλίμα, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν όλο αυτό είναι αληθινό ή έχετε εξιδανικεύσει μια κατάσταση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ζείτε ένα μυστικό ειδύλλιο ή μια κρυφή σχέση, η οποία όμως θα σας δημιουργήσει πολύ έντονα και όμορφα συναισθήματα. Όσο δύσκολο κι αν είναι τώρα κάτι τέτοιο, προσπαθήστε να βάλετε τη λογική μπροστά και μην παρασύρεστε από μεγάλες υποσχέσεις και ουτοπίες.

Στις 30/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα εγκαινιάσει μια περίοδο άκρως επικοινωνιακή για εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι-ες, εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε στη ζωή σας νέα πρόσωπα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσετε να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια.

Ο Ερμής στους Διδύμους απαιτεί πειραματισμό και ανάλαφρη διάθεση, επομένως δώστε λίγο χώρο στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους. Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 30/4 θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφράσετε όσα νιώθετε στο ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Ωστόσο, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από υπερβολές και φαντασιώσεις και να μην κάνετε πράγματα τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου ξεκινάει αρκετά ευχάριστα για εσάς, αφού την Τετάρτη 27/4 o Ερμής από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Δία από τους Ιχθύς. Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με φίλους ή να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Αφροδίτη-Ποσειδώνα θα γλυκάνει το κλίμα και δεν αποκλείεται μέσω παρέας ή μέσω διαδικτύου να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο.

Κάποιοι-ες από εσάς μπορεί μάλιστα να νιώσουν συναισθήματα για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον. Ωστόσο, προσπαθήστε να είστε μετρημένοι και να μην κάνετε υπερβολές, ειδικά γύρω από τις 30/4 που η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων.

Μην πείτε όχι σε εξόδους και νέες επαφές, όμως προσπαθήστε να κρατήσετε τα προσχήματα και μην βιαστείτε να εκδηλωθείτε. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι προ των πυλών. Κάποιοι από εσάς θα χωρίσετε ή θα απομακρυνθείτε από ένα άτομο, ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και στην ερωτική σας ζωή. Το ζητούμενο είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν και να αναζητήσετε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ένα ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Ερμή-Δία την Τετάρτη 27/4, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μη διστάσετε λοιπόν να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας και να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας η οποία θα κατευνάσει τα πνεύματα.

Από το Σάββατο 30/4 τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα για εσάς, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι και τις 23/5.

Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από όλους, δηλαδή να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε καινούρια άτομα, να συζητήσετε και γενικώς να ανανεωθείτε.

Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσετε να βάλετε περισσότερη ποικιλία στην καθημερινότητα σας και πάνω απ’ όλα θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας στο ταίρι σας με μεγαλύτερη άνεση και ειλικρίνεια.

Ωστόσο, με την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου, πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας. Γενικώς, γύρω από αυτές τις ημέρες προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αποφορτιστείτε, γιατί είναι πολύ πιθανό να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση και να ξεσπάσετε με λάθος τρόπο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ