Βασίλισσα Λετίσια: Floral midi φόρεμα & ροζ αξεσουάρ ή navy blue φουστάνι - Οι νέες σικάτες εμφανίσεις (φωτό)

Ανακύκλωσε δύο κομψά φορέματά της

Δύο νέες εμφανίσεις από την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, που για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε με τα κομψά σύνολά της.

Ειδικότερα η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων μαζί με τον σύζυγό της, βασιίά Φελίπε προήδρευσαν της παράδοσης του διάσημου βραβείου λογοτεχνίας Miguel de Cervantes 2021, το οποίο και δόθηκε στην Ουρουγουανή συγγραφέα Κριστίνα Πέρι Ρόσι.

 

 

 

Για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα η 49χρονη ανακύκλωσε ένα ρούχο που είχε φορέσει στο παρελθόν, ένα navy blue, midi φουστάνι, από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Carolina Herrera.

Το συνδύασε με σκουρόχρωμες μπλε Magrit γόβες που είχαν ένα ιδιαίτερο λουράκι στο μπορστινό μέρος, κάνοντας το πόδι ακόμα πιο θηλυκό. Παράλληλα φόρεσε μια κάπα στους ίδιους τόνους, που είχε ένα γουνάκι στον γιακά.

 

H δεύτερη εμφάνιση της royal ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, παρόλο που ανακύκλωσε και πάλι ένα παλιό της φουστάνι, κάτι που άλλωστε συνηθίζει να κάνει τόσο η ίδια, όσο και άλλες γαλαζοαίματες.

 

 

Πιο συγκεκριμένα σε γεύμα που παρατέθηκε στο παλάτι La Zarzuela της Μαδρίτης, προς τιμήν της νικήτριας του βραβείου, η Λετίσια επέλεξε ένα midi φόρεμα από τον Ισπανό σχεδιαστή Manuel Pertegaz. Το ρούχο της είχε λουλούδια στο μπορστινό μέρος και φουσκωτά μανίκια.

Αν κάτι βέβαια τραβούσε την προσοχή τότε αυτές ήταν οι σουέντ ροζ Magrit γόβες της και το ασορτί clutch!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ