Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα έχουμε μια νοσταλγική διάθεση & δεν είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας! 

Η Τετάρτη ξεκινά ευνοϊκά με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία που της δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας και ευνοεί τις επαφές και την επικοινωνία με τους άλλους. Όμως στη διάρκεια της μέρας σχηματίζεται και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Σε συνδυασμό με τη Σελήνη στους Ιχθύς, αυτή η όψη μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια τον ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα

ΚΡΙΟΣ

Με τόση έμφαση στον 12ο Ηλιακό σας οίκο με τη Σελήνη, την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Δία και τον Ποσειδώνα να βρίσκονται στους Ιχθύς και την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η σημερινή μέρα κανονικά θα πρέπει να είναι αφιερωμένη μόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και σε οτιδήποτε σας χαλαρώνει. Αν έχετε άδεια θα είναι το καλύτερο σας, αφού δεν χρειάζεται να πιεστείτε για τίποτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει την καρδιά σας να γεμίζει επιθυμίες και ακόμη προσδίδει μια ρομαντική διάσταση στη μέρα σας. Από την άλλη ο Ποσειδώνας είναι ο μάγος της αμφιβολίας κι έτσι μπορεί σε μια νέα γνωριμία να υπάρχει προς το παρόν μια σύγχυση, να μην ξέρετε να διαβάσετε ακριβώς τα μηνύματα που σας στέλνει η άλλη πλευρά. Είναι φιλία ή είναι έρωτας; 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τόσους πλανήτες στους Ιχθύς με κάποιο τρόπο τα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας φαίνεται να είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο, ακόμη κι αν δεν εργάζεστε σήμερα. Η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όμως μιλά για παρασκήνιο ή για καταστάσεις που παίζονται μυστικά και θέλει προσοχή. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ