Μάριος Φραγκούλης: ''Οι γονείς μου με άφησαν με τη θεία μου στην Αθήνα - Θα ήμουν χαζομπαμπάς αν είχα παιδί - Σκέφτομαι την αναδοχή

Ο Μάριος Φραγκούλης σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης.

Ο Μάριος Φραγκούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κυψέλη», όπου μίλησε τόσο για την επαγγελματική του πορεία όσο και για την προσωπική του ζωή, εκφράζοντας την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

Μάλιστα μίλησε και για την εποχή που οι γονείς του τον άφησαν με την θεία του στην Αθήνα. 

«Είχα πάθει σοκ τον πρώτο καιρό γιατί κι η μητέρα μου δεν μου είχε πει ότι φεύγει… Θα έμενα στην Αθήνα για λίγους μήνες και τελικά τους είδα ξανά όταν ήμουν 8,5 ετών.

Υπήρχε η ανάγκη να επιστρέψω στη μητέρα μου κι υπήρχε ένα bullying στο σχολείο γιατί έλεγαν δεν έχεις μαμά και θα έρθει η θεία σου να σε πάρει. Με πείραζε αυτό. Ήθελα να λέω τη θεία μου μητέρα μου» είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει για κάτι… Νόμιζα ότι εγώ φταίω που χωρίστηκε η οικογένειά μου… Τελικά οι άνθρωποί μου ήταν ο θείος μου κι η θεία μου και πάνω στην αδικία κατάλαβα ότι ήταν σωστή η κίνηση της μητέρα μου…

Στο πώς ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, δήλωσε: «Τα πρώτα τραγούδια που ερμήνευσα ήταν δημοτικά. Ο Μίκης Θεοδωράκης με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή και μου δίδαξε το Άξιον Εστί στο πιάνο του, νότα νότα», συμπληρώνοντας πως «όταν συνάντησα τον Μίκη, έτρεμαν τα πόδια μου».

Στη συνέχεια, ο Μάριος Φραγκούλης αναφέρθηκε στην οικογένειά του. «Γεννήθηκα στη Ζιμπάμπουε και 4,5 ετών οι γονείς μου με έφεραν στην Αθήνα», δήλωσε στη συνέντευξή του, προσθέτοντας πως «η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν θεία μου. Με αγάπησε πολύ από την αρχή».

​​​​​​​

Τέλος, ο Μάριος Φραγκούλης εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ανάδοχος γονέας. «Πιστεύω πάρα πολύ στην αναδοχή, ότι αυτό που μου δόθηκε από τους θείους μου ήταν ένα τεράστιο δώρο.

Είναι κρίμα τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα ίδρυμα, μακριά από ανθρώπους, να μεγαλώνουν μόνα τους. Θέλω να γίνω ανάδοχος γονέας. Θα του δώσω πολλή αγάπη», εξηγώντας πως «ό,τι έχω κερδίσει, θα το μοιραστώ με αυτό το παιδί. Δεν έχει καμία σημασία για εμένα αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Χαζομπαμπάς θα ήμουν», ανέφερε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ