Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Good news: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσφέρει βοήθεια σε παιδιά ιδρυμάτων - τι έγραψε ο δήμαρχος Βάρης-Βουλιαγμένης (φωτό)

Μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας στήριξε και έδωσε μεγάλη χαρά και αγάπη

Ο δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μέσα από ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Instagram αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πρόσφερε βοήθεια σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα.

Ειδικότερα έγραψε: «Ένας αθλητής παγκόσμιου επιπέδου που έχει γεννηθεί στην Βουλιαγμένη και ουσιαστικά στην όμορφη πόλη μας , έβαλε τα «θεμέλια» για να βρεθεί στους κορυφαίους του κόσμου, αποδεικνύει ότι είναι και ένας τεράστιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Ο περί ου ο λόγος για τον «δικό μας» Στέφανο Τσιτσιπά , που τόσο στην περίοδο των Χριστουγέννων , όσο και στις Άγιες Ημέρες του Πάσχα (και μακρυά απο τα φώτα της δημοσιότητας ) στήριξε και έδωσε μεγάλη χαρά και αγάπη σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα που λειτουργούν στην πόλη μας με είδη που είχαν μεγάλη ανάγκη !».

Κια συμπλήρωσε: «Η ανιδιοτελής προσφορά του Στέφανου Τσιτσιπά φανερώνει έναν αθλητή με ευαισθησία , γενναιόδωρο και γεμάτο καλοσύνη ενώ δείχνει τον δρόμο σε όλη την Ελλάδα, πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Στέφανο, υπάρχει ελπίδα για καλύτερες μέρες και ένα πιο λαμπρό μέλλον!

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί η σημαντική προσφορά του, εμείς θεωρούμε χρέος μας να του πούμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ! Στέφανε σε ευχαριστούμε…»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ