Η Μαρία Κορινθίου «εκπέμπει μεσογειακή φλόγα»: Μόδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της (φωτό & βίντεο)

Μας έδωσε μια γεύση από τα backstage της φωτογράφισης

Τα Αναφιώτικα διάλεξε - για άλλη μία φορά - η Μαρία Κορινθίου, που πόζαρε με κομμάτια από τη νέα της συλλογή Maria Korinthiou Collection.

Όπως διαβάζουμε και σε σχετική ανάρτηση η αγάπη της για την παλιά αυτή γειτονιά της Αθήνας, είναι πηγή έμπνευσης τόσο για την ίδια, όσο και για την καινούργια κολεξιόν, που είναι φλογερή και μεσογειακή, όπως και η δημιουργός της!

Photo: Instagram

Η ίδια μας έδωσε μια γεύση από από τα backstage της φωτογράφισης που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

 

 

Σε μια από τις σχετικές αναρτήσεις που έχει κάνει διαβάζουμε τα εξής: «Εδώ σας έχω το backstage το καλό……Σε κάθε φωτογράφιση, οποίος με γνωρίζει, κάνω όλα αυτά που περίπου θα δείτε παρακάτω: Δεν σταματάω να μιλάω (κουβέντες άσχετες όπως ότι μου αρέσουν τα σπίτια που βλέπω, κουβέντα με τους περαστικούς, τους τουρίστες ,τις γάτες), γελάω, τραγουδάω, κοροϊδεύω παιχνιδιάρικα την ομάδα, κουνιέμαι γενικά και βασικά, κάνω οτιδήποτε εκτός από το να «στήνομαι» για να βγάλουμε την λήψη.

Στους τουρίστες φυσικά και έκανα και ξενάγηση διηγώντας τους την ιστορία των Αναφιώτικων. Ένας άλλος τουρίστας με τραβούσε φωτογραφίες σαν αξιοθέατο και εγώ ως πρέσβειρα την Ελλαδός τους έλεγα welcome to Greece, come back soon and visit also the Greek island Ανάφη!

Στο τέλος μία κυρία, φυσικά, μας έκανε παρατήρηση να κάνουμε ησυχία γιατί ήτανε μεσημέρι και είχα ξεσηκώσει ( άθελα μου) την γειτονιά….κυρία οποία και αν ήσασταν, εγώ ήμουνα που σας άφησα ένα τριαντάφυλλο στην πόρτα σας. Και κύριε που μας προσκαλέσατε στο σπίτι σας( αυτό που έλεγα ότι είναι το πιο ωραίο) δεν προλάβαμε να έρθουμε να πιούμε λίγο νεράκι που μας προσφέρατε αλλά σας ευχαριστούμε πολύ!

Αναφιωτικα λοιπόν…..γιατί εξακολουθεί να είναι ευλογημένη γειτονιά, με ιστορία, ακουμπισμένη, «κουμπωμένη» μέσα στο ιερό βράχο….γειτονιά έτσι όπως ζήσαμε τις γειτονιές παλιά…….».

Δείτε όλα τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Στα βίντεο και στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Inbstagram της, αλλά και σε αυτό του Maria Korinthiou Collection την βλέπουμε μεταξύ άλλων με υπέροχα floral φορέματα και όμορφα two-piece κομμάτια. Μόδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της με ρούχα που κάνουν την κάθε γυναίκα να νιώσει υπέροχα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ