Η Χριστίνα Μπόμπα εύχεται μαζί με τις δίδυμες ευτυχισμένα γενέθλια στον Σάκη Τανιμανίδη - το video call με την τούρτα

 «Τα καλύτερα Χρόνια Πολλά που έχω ακούσει»

Τα 41ά γενέθλθιά του γιόρτασε ο Σάκης Τανιμανίδης, που δέχτηκε τις πιο γλυκές ευχές από την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κορούλες τους.

Ειδικότερα ο παρουσιαστής του ANT1 δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο να γράφει στο post: «Τα καλύτερα Χρόνια Πολλά που έχω ακούσει…α κόμα κι αν είναι από βίντεο-κλήση! Αφού φέτος έτυχε να είμαι μακριά στα γενέθλιά μου, αυτό είναι το αμέσως καλύτερο δώρο. Πολύ σύντομα κι από κοντά❤️».

Ο Τανιμανίδης βρίσκεται στην Αμερική σε επαγγελματικό ταξίδι και η Χριστίνα Μπόμπα τον κάλεσε σε video call έχοντας στην αγκαλιά της την Αριάννα και την Φιλίππα, οι οποίες είναι ώρα 8 μηνών.

Παράλληλα είχε βάλει ένα κεράκι πάνω σε μια πάστα, φτιαγνοχτας έτσι μια μικρή αυτοσχέδια τούρτα για τον αγαπημένο της! 

Η Influencer είπε τα χρόνια πολλά στον άντρα της και μέσα από το δικό της Instagram ανεβάζοντας ένα πολύ γλυκό βίντεο με τους δυο τους, από όταν εκείνη ήταν ακόμα έγκυος στα κοριτσάκια τους. Σε αυτό την βλέπουμε καθισμένη στην σκάλα, με τον Τανιμανίδη να την βοηθά να βάλει τα παπούτσια της. 

«Πρόσφατα μου έβγαλε το κινητό μου αυτήν την ανάμνηση… και περιγράφει όλα όσα θέλω να πω για σένα! Στήριγμα μου, πάντα εκεί, είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Χρόνια πολλά @sakiswp

Είσαι ο καλύτερος μου φίλος και το άλλο μου μισό !» διαβάζουμε στην ανάρτηση.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ