Γενέθλια για τα δίδυμα παιδιά της Mariah Carey: Το βίντεο με τις γλυκές στιγμές, οι ευχές της μαμάς & του μπαμπά (φωτό)

Έγιναν 11 ετών!

Τα 11ά τους γενέθλια γιόρτασαν τα δίδυμα παιδιά της Mariah Carey και η διάσημη μμά τους δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για αυτά.

Η 53χρονη τραγουδίστρια του "Always Be My Baby"  τους ευχήθηκε μέσα από το Instagram δημοσιεύοντας δύο κοινές τους φωτογραφίες: Μια πρόσφατη στην οποία είναι πάνω σε ένα σκάφος και μια από όταν ήταν νεογέννητα και τα κρατούσε στην αγκαλιά της.

Φωτογραφίες: Instagram

«Χρόνια πολλά για τα 11α γενέθλια στις δύο μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής μου. Roc and Roe...Να είστε πάντα τα μωρά μου! ...DEMKIDS!!!! Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Μαμά ❤️» έγρραψε στην ανάρτησή της για τον Moroccan και την Monroe.

Την ίδια ώρα δημοσίευσε στο Instagram και ένα βίντεο με όμορφες οικογενειακές τους στιγμές. Τα παιχνίδια και οι βουτιές με τη μαμά, οι αγκαλιές, οι απκριάτικές τους στολές!

Η Carey έχει αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά της με τον πρώην άντρα της, τον παρουσιαστή, ράπερ και ηθοποιό Nick Cannon, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2008–2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

«Είθε όλες οι ευχές σας να πραγματοποιηθούν γιατί είστε ακριβώς αυτό που ευχήθηκα, έκανα και προσευχήθηκα σε όλη μου τη ζωή!!! Χρόνια πολλά και σας αγαπώ Monroe Cannon και Scott Moroccan Cannon!!» έγραψε σε ανάρτησή του ο μπαμπάς των δίδυμων, για τα γενέθλιά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Στην φωτογραφία βλέπουμε τα παιδιά μπροστά στις τούρτες τους να φορούν περίεργα καπέλα και να είμαι έτοιμα να σβήσουν τα κεράκια τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ