Ύμνος στον David: Η Victoria Beckham εύχεται happy birthday στον σύζυγο της & μπαμπά των 4 παιδιών τους! (φωτό & βίντεο)

«Είσαι τα πάντα μου»

Τα 47ά γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα 2 Μαίου ο David Beckham, με την σύζυγό του Victoria να του εύχεται μέσα από τα social media αναρτώντας οικογενειακές αλλά και ρομαντικές φωτογραφίες από διακοπές τους.

«Χρόνια πολλά @davidbeckham, είσαι ο καλύτερος μπαμπάς!!! Όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ!! Πολλά φιλιά από όλους μας!!! Σε φιλώ» έγραψε η σχεδιάστρια μόδας για τον καλό της δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε μαζί με τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τον 23χρονο Brooklyn, τον 19χρονο Romeo, τον 17χρονο Cruz και την 10χρονη Harper.

Φωτογραφίες: Instagram

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, για τα γενέθλια του αγαπημένου της, η 48χρονη είχε μοιραστεί με τους 29.9 εκατομμύρια followers της δύο κοινές τους φωτογραφίες τις οποίες είχε συνοδεύσει μια τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της.

«Σε αγαπώ τόσο πολύ @davidbeckham είσαι ο πιο απίστευτος σύζυγος που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς και νιώθω πραγματικά ευλογημένη. εισαι τα πλαντα μου x σε αγαπώ τόσο πολύ x χρόνια πολλά ?» έγραψε στην ανάρτηση.

Φωτογραφίες: Instagram

Οι εορτασμοί για τα γενέθλια του David ξεκίνησαν από το Σάββατο καθώς η οικογένειά του συγκεντρώθηκε για να τον γιορτάσει, αφού το Σαββατοκύριακο ήταν γιορτή «bank holiday» στη Βρετανία.

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail τα αγαπημένα του πρόσωπα - συμπεριελαμβανομένου του πατέρα του Ted - βρέθηκαν στην παμπ Lore of the Land του Guy Ritchie στη Fitzrovia του Λονδίνου. Ο σταρ των γηπέδων τους κέρασε ντόνατς και κόκκινο κρασί, ενώ εκείνοι του τραγούδησαν τα χρόνια πολλά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ