Μάριος Αθανασίου: «Πέρασα κατάθλιψη, το αντιμετώπισα μόνος - ακόμα έχω άγχος αν είμαι καλός μπαμπάς» (βίντεο)

Όσα είπε ο ηθοποιός στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν καλεσμένος στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ και παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Μιλώντας για την κατάθλιψη που πέρασε ο δημοφιλής ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «όταν δεν φεύγεις από τον προσωπικό σου χώρο, όταν θες να είσαι στο κρεβάτι όλη μέρα, όταν αποφεύγεις να κάνεις μπάνιο, όταν δεν μιλάς με κάποιον για μέρες, είναι σημάδια κατάθλιψης.

Δεν έκανα ψυχοθεραπεία, αλλά το άφησα να πάει όσο είναι να πάει. Το αποδέχτηκα. Έπρεπε να γίνει αυτό, έπρεπε να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου».

Και πρόσθεσε: «Την πρώτη φορά λίγο ζορίστηκα γιατί στην αρχή δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Ήταν τα πράγματα δύσκολα καιάφησα τη ροή των πραγμάτων να κυλήσει. Δεν στράφηκα σε κάποιον ειδικό γιατί δεν έχω καλή επαφή μαζί τους. Μπορεί να είναι λάθος. 

Η αίσθησή μου όμως είναι ότι αν μιλάμε και μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους ανθρώπους και με τον εαυτό μας, και το περιβάλλον γύρω μας είναι τέτοιο που μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Το πέρασα μόνος μου και μετά άρχισα να ανοίγω και να λέω τι έχω περάσει στους ανθρώπους που είναι γύρω μου».

Επίσης είπε ότι ακόμα έχει το άγχος του αν είναι καλός μπαμπάς με τον ίδιο να αναφέρει: «Το είχα και το έχω ακόμα το άγχος αν είμαι καλός μπαμπάς με τα παιδιά μου. Κινούμαι όμως πάντα με το ένστικτό μου και άξονα την αγάπη που έχω για τους ανθρώπους και τα παιδιά μου.

Δεν κάνω τον πατέρα. Προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω όπως θα ήθελα και εγώ να με αντιμετωπίζουν. Δε με νοιάζει αν δεν μπορώ να επιβληθώ. Προσπαθώ να είναι λίγο πιο διασκεδαστικό. Είναι λευκό χαρτί για μένα το πως πρέπει να είναι ένας πατέρας γιατί δεν το ξέρω, δεν έχω κάτι να το συγκρίνω».

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να φτιάχνω στιγμές και να τις απολαμβάνω. Δε κρίνω ούτε εμένα, ούτε εκείνους, ούτε κανέναν. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσεις μια ενωμένη οικογένεια.

Είχα στυο μυαλό μου ένα προσωπικό στοίχημα ότι δεν έπρεπε τα πράγματα να γίνουν όπως ήταν πριν αλλά δεν είναι κάτι που θα έκανα με κάθε κόστος. Αυτά τα πράγματα έρχονται, δε μπορείς να τα υπολογίσεις» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Αθανασίου έχει αποκτήσει έναν γιο με την Μαρία Σολωμου και δύο κόρες με την σύντροφό του Μάρθα Αμαξοπούλου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ