Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα δεν χρειάζονται βιασύνες, δεν χρειάζονται πιέσεις, αλλά υπομονή & ψυχραιμία

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Η Σελήνη εξακολουθεί να ταξιδεύει στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, όμως στο διάβα της συναντά τις μεσημεριανές ώρες σε τετράγωνο τον Άρη, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση, τάση για οξείες αντιπαραθέσεις, επιθετικότητα και βιασύνη στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Μετά το αλαλούμ των προηγούμενων ημερών, η σημερινή όψη Δία-Πλούτωνα έρχεται για να σας βοηθήσει κάπως να συγκεκριμενοποιήσετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας και να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις της ημέρας. Δεν είναι μια όψη αισιοδοξίας, αντιθέτως είναι μια όψη που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ '

Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας. Πιθανώς είναι από τις μέρες που βλέπετε τα έσοδα και τα έξοδα σας, λογαριασμούς, κλπ. Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, που επηρεάζει τόσο τη σημερινή όσο και την αυριανή ημέρα, είναι μια θετική όψη για το δικό σας ζώδιο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας σας το επίκεντρο της προσοχής από τη μια κι από την άλλη μπορεί να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά και να γίνεστε πιο εύθικτοι, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που συναντά σε τετράγωνο τον Άρη. Όμως σήμερα αργά το βράδυ πραγματοποιείται και το θετικό εξάγωνο Δία-Πλούτωνα που επηρεάζει τόσο σήμερα όσο και αύριο και βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ