Η Ναόμι Κάμπελ με περιδέραιο αξίας 6.6 εκ δολ - «Έκρυψε» τα 37 λαμπερά διαμάντια του πίσω από το τσόκερ της (φωτό)

37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant»

Η Ναόμι Κάμπελ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2022 φορώντας μια μαύρη τουαλέτα από τον οίκο Burberry, ωστόσο αν κάτι έκλεψε τις εντυπώσεις τότε σίγουρα αυτά ήταν τα κοσμήματά της.

Ο φετινός ενδυματολογικός κώδικας του Met Gala - Επιχρυσωμένη Λάμψη (Gilded Glamour)» - απαιτούσε από τους καλεσμένους του εμφανίσεις εμπνευσμένες από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900.

Ο οίκος λοιπόν έντυσε το supermodel με ένα custom μάλλινο φόρεμα και γάντια που ήταν κεντημένα με κρυστάλλους

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

Το κοσμήμα των 6.6 εκατομμυρίων

Το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε στον λαιμό της η 51χρονη «γαζέλα» - και το οποίο ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ - είχε 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant» και σύμφωνα τη Jacob & Co. η τιμή του αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η εταιρία, η οποία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει, ανέφερε στο InStyle ότι χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί όλα τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων, και να το δημιουργήσει.

Η εμφάνιση της Κάμπελ ολοκληρώθηκε φορώντας κοσμήματα ακόμα και στο πρόσωπό της, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν το συγκεκριμένο περιδέραιο, εκείνο που τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ