Αθηνά Οικονομάκου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας (φωτό)

Που τους αποθανάτισε ο φακός

Νυχτερινή έξοδος για την Αθηνά Οικονομάκου που διασκέδασε με την ψυχή της σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, στο οποίο βρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ειδικότερα η ηθοποιός και συνδημιουργός του Project Soma ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και φάνηκε να το καταχάρηκε, αφού ο φακός την αποθανάτισε να χορεύει και να τραγουδά στο Box, όπου εμφανίζονται οι Μelisses.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες για την εξόδό της η Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει μια μίνι κόκκινη φούστα με ένα μικρό σκίσιμο, την οποία συνδύασε με μια ζώνη, μαύρο τοπ και δερμάτινο τζάκερ στο ίδιο χρώμα.

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδαν και άλλα διάσημα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Βασιλική Ρούσσου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks.

Το μοντέλο, που είχε επιλέξει να ντυθεί στα μαύρα με ένα εφαρμοστό παντελόνι - τύπου κολάν - και αντίστοιχο μπλουζάκι, χαμογέλασε στον φακό και φάνηκε να περνά όμορφα μαζί με την φίλη της.

Το μοντέλο και δημιουργός των κοσμημάτων Marivee, από πλευράς της, είχε φορέσει ένα τζιν παντελόνι συνδυασμένο με μια αέρινη, ημιδιάφανη μπλούζα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ