Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου - θέλουμε να ζήσουμε πιο έντονες και περιπετειώδεις καταστάσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Ο Μάιος είναι ένας μήνας ο οποίος μπαίνει πολύ δυναμικά, αφού στις 02/05/2022 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο πύρινο ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/05/2022. Αυτή η θέση της Αφροδίτης συνδέεται με προκλήσεις στην ερωτική μας ζωή και μας δημιουργεί την επιθυμία να ζήσουμε πιο έντονες και περιπετειώδεις καταστάσεις στις σχέσεις και να κυνηγήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας με κάθε κόστος.

Γινόμαστε πιο τολμηροί, θαρραλέοι και αποφασιστικοί και έχουμε ανάγκη από ειλικρινείς ανθρώπους που θα μας δείξουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε την τάση μας να φερόμαστε με υπέρμετρο εγωισμό και να λειτουργούμε ανταγωνιστικά απέναντι στους άλλους.

Στις 11/05/2022 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες καλούμαστε να επαναξιολογήσουμε όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και να αναθεωρήσουμε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να πήραμε, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια νέα δεδομένα τα οποία αγνοούσαμε. Προσέξτε ιδιαίτερα τι λέτε και πώς το λέτε και δείξτε υπομονή απέναντι σε καθυστερήσεις και αναβολές σχεδίων.

Στις 11/05/2022 ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, ο Δίας, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι και τον Οκτώβριο. Μέσα στο επόμενο διάστημα αυτή η θέση του Δία θα μας χαρίσει περισσότερο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και θα μας ωθήσει να επεκταθούμε, να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται και γενικώς να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής στα χέρια μας.

Στις 16/05/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μας φέρνει μπροστά σε βαθιές συνειδητοποιήσεις που αφορούν τις συναισθηματικές μας σχέσεις. Από τη μία το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και το τρίγωνο με τον Άρη μας ωθούν σε ανάγκη για δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών, αλλά από την άλλη το τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια και δυσκολίες στον δρόμο μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές είναι προ των πυλών και καλούμαστε να αναλογιστούμε ποιους ανθρώπους και καταστάσεις πρέπει να αφήσουμε πίσω μας και σε ποιους θα επιλέξουμε να εμπιστευτούμε τις πιο κρυφές πλευρές του εαυτού μας. Στις 25/05/2022 ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικής ενέργειας, θα κάνει κι αυτός την είσοδο του στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τον Ιούλιο.

Ο Άρης στη θέση κυβέρνησης του θα μας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσουμε πιο αυθόρμητα και άμεσα τις επιθυμίες μας. Ο Άρης στον Κριό μας κάνει ανυπόμονους και γι’ αυτό θα δυσκολευτούμε να συμβιβαστούμε ή να υποχωρήσουμε εάν δεν ικανοποιηθούν τα θέλω μας. Θα πρέπει, ωστόσο, να προσπαθήσουμε να χαλιναγωγήσουμε την παρορμητική μας διάθεση και την απροσεξία μας, γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνουμε πράγματα χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες.

Από τις 28/05/2022 η Αφροδίτη θα περάσει και αυτή στο ζώδιο της κυβέρνησης της, δηλαδή στον Ταύρο, μέχρι τις 23/06/2022, γλυκαίνοντας αρκετά το κλίμα των ημερών και δημιουργώντας την ανάγκη να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής, είτε βρισκόμαστε σε σχέση είτε όχι.

Αυτή η θέση της Αφροδίτης μας κάνει πιο ήρεμους και πράους και μας βοηθάει να σταθεροποιήσουμε τις καταστάσεις που ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα και γενικώς να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στις σχέσεις μας.

Ο μήνας κλείνει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/05/2022, η οποία αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να παραβλέψουμε εμπόδια και δυσκολίες, να ανανεωθούμε και να κάνουμε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα ασφαλώς μετά την ορθή πορεία του Ερμή δηλαδή μετά τις 04/06/2022.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αυτός προβλέπεται εξαιρετικός για εσάς και μπορούμε να πούμε ότι θα είστε οι πρωταγωνιστές/ριες των ημερών που έρχονται. Στις 2/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας θα είναι στο πώς να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή στο πώς να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Αυτή η θέση θα σας χαρίσει γοητεία και χάρη και θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας, να κάνετε συμβιβασμούς και να  βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας φέρνει χαρά, απολαύσεις και ηδονή, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να περάσετε όμορφα είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Στις 11/5 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους και καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις και στις επαφές που κάνετε.

Προσπαθήστε να φιλτράρετε όσα λέτε και μην πιστεύετε όσα σας υπόσχονται, ιδιαίτερα εάν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις των άλλων. Το σημαντικότερο όμως φαινόμενο του μήνα είναι η είσοδος του Δία στο δικό σας ζώδιο από τις 11/5. Ο πλανήτης της τύχης και της ευημερίας θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι και τον Οκτώβριο και μέσα σε αυτό το διάστημα θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την πίστη στον εαυτό σας, αλλά και στην ίδια τη ζωή.

Ο Δίας θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον δρόμο σας και ανθρώπους οι οποίοι θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια και θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Όλα όσα ονειρεύεστε μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να έχετε πίστη.

Στις 25/5 o κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα κάνει και αυτός με τη σειρά του την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και θα σας χαρίσει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Αν διστάζατε να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα στη σχέση σας ή να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια ερωτική ιστορία, τώρα θα βρείτε το θάρρος να το κάνετε και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσέξτε, ωστόσο, τυχόν παρορμητικές κινήσεις, εκρήξεις θυμού ή εγωιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ξεκίνημα του Μαΐου σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, αφού ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού από τις 2/5. Μέχρι και τις 28/5 που θα μπει στο δικό σας ζώδιο, θα προτιμήσετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση, παρά να αναλάβετε δράση. Δεν αποκλείεται μάλιστα για κάποιους να είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να υπάρξουν μυστικές επαφές, κρυφές συναντήσεις και γενικώς παρασκηνιακές κινήσεις.

Στις 16/5 η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει στο φως σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε ένα κομβικό σταυροδρόμι. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να δώσετε οριστικό τέλος σε μια κατάσταση, ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να πάρετε μια πρωτοβουλία που θα πάει τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα, παρά τις αντιξοότητες.

Σε κάθε περίπτωση, οι ημέρες γύρω από την έκλειψη εμπεριέχουν ένταση και χρειάζονται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς. Από τις 23/5 ο ανάδρομος Ερμής θα επιστρέψει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, αφού παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και ασυνεννοησίες θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Προσπαθήστε λοιπόν να μην εμπλακείτε σε σοβαρές συζητήσεις και αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

Ο μήνας κλείνει με όμορφο τρόπο για εσάς, αφού η Αφροδίτη στις 28/5 θα κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο και θα επαναφέρει την ηρεμία και τη γαλήνη στην ερωτική σας ζωή και στις σχέσεις σας. Τώρα θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί για κάποιο λόγο και γενικώς να ομαλοποιήσετε καταστάσεις που σας δημιουργούσαν άγχος και ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάιος ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό στις 2/5 στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να διευρύνετε τον κύκλο σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινές πεποιθήσεις, απόψεις και ενδιαφέροντα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσω διαδικτύου.

Από τις 11/5 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα γυρίσει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και θα προκαλέσει βραχυκύκλωμα στην επικοινωνία σας. Είναι πολύ σημαντικό για τις επόμενες ημέρες να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε, αφού θα είναι εύκολο να υπάρξουν παρανοήσεις και να παρεξηγηθείτε με τους άλλους χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο.

Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στην επιφάνεια νέα δεδομένα που αγνοούσατε και θα σας κάνουν να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις ή ακόμα και να αναθεωρήσετε την άποψη σας για ένα πρόσωπο. Στις 25/5 ο Άρης θα εισέλθει και αυτός στο πύρινο ζώδιο του Κριού, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις κοινωνικές σας επαφές.

Είναι σημαντικό να έχετε γύρω σας ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεστε ότι σας συνδέει κάτι κοινό και μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης σας και ταυτόχρονα να πάρετε απόσταση από άτομα που προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας περιορίσουν και να σας κρατήσουν πίσω.

Ο μήνας κλείνει με μια Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 30/5, ένα φεγγάρι το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις και στην ερωτική σας ζωή, θέτοντας τους δικούς σας κανόνες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ