Kate Middleton: Η συγκλονιστική της εμφάνιση σε βραβεία μόδας με σμαραγδί φόρεμα - Το λαμπερό μακιγιάζ & τα κοσμήματα

Πανέμορφη όπως πάντα.... 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ  Κate Middleton, παραυρέθηκε χθες Τετάρτη 4/5 σε ένα fashion event στο Design Museum του Λονδίνουν. 

Η Royal έλαμπε στο σμαραγδένιο midi φόρεμά της φόρεμα της, το οποίο είχε χρυσή  ζώνη στην μέση.  Είχε τα μαλλιά της ίσια, ενώ προτίμησε το natural μακιγιάζ, με αρκετές γυαλάδες. 

Το φόρεμα της 40χρονης Κέιτ, αξίζει 785 λίρες και έχει σχεδιαστεί από την  Βρετανοκαναδής σχεδιάστριας Edeline Lee. Το οποίο συνδύασε με χρυσά σκουλαρίκια και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

 

 

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, συνδύασε το φόρεμα με με ένα clutch από Emmy London, ενώ τα σκουλαρίκια είναι από το brand  Nadia Irena σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Αυτού Βασιλική Υψηλότης, η οποία ζει στο παλάτι του Κένσινγκτον, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, απένειμε το βραβείο Queen Elizabeth II Award for British Design, στον Βρετανό σχεδιαστή Saul Nash από τη Γουιάνα.

Το βραβείο, που απονεμήθηκε για πρώτη φορά το 2018, αναγνωρίζει τους σχεδιαστές για το εξαιρετικό ταλέντο και την πρωτοτυπία τους, καθώς και για τις ισχυρές κοινοτικές αξίες και τις βιώσιμες πρακτικές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ