Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Αυτή είναι η 43χρονη φαρμακοποιός που στραγγάλισε ο σύζυγός της - Είχαν 2 μικρά παιδιά (βίντεο)

Άλλη μια γυαναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα... 

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα με θύμα την 43χρονη φαρμακοποιό, την οποία στραγγάλισε ο σύζυγός της.

 

 

Το χρονικό του φονικού

Το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, 6 και 10 ετών, αντιμετώπιζε προβλήματα. Παρά το γεγονός ότι η γυναίκα διατηρούσε φαρμακείο στις Πηγές Νέστου, η οικογένεια ζούσε στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο 55χρονος πήγε το απόγευμα στο φαρμακείο της 43χρονης συζύγου του και, αφού μαλώσανε, εν συνεχεία τη σκότωσε.

Στη συνέχεια φέρεται να αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή τουκόβοντας τις φλέβες του με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε τις Αρχές για την αποτρόπαια πράξη του αναφέρει το kavalapost.gr

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τόσο τον δράστη όσο και το θύμα, το οποίο δεν έφερε εξωτερικά τραύματα γι’ αυτό και υπάρχει η εκτίμηση πως πρόκειται για στραγγαλισμό.

Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας

 

 

"Εκανα κακό στη γυναίκα μου"

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, ο δράστης τηλεφώνησε στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, λέγοντας πως έκανε κακό στη γυναίκα του και ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα σε κρεβάτι που υπήρχε σε δώμα πίσω από την επιχείρηση, ενώ δίπλα ήταν ο 55χρονος, ο οποίος αιμορραγούσε.

Φαίνεται ότι ο δράστης μετέφερε εκεί το σώμα της, μετά τη δολοφονία. Από την αυτοψία των Αρχών διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη είχε σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό της.

ΕΡΤ

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σύμφωνα με τους γιατρούς "είναι εκτός κινδύνου".

Τρίτη γυναικοκτονία μέσα στο 2022

Αυτή είναι η τρίτη δολοφονία που διαπράττεται μέσα στο 2022. Μια 69χρονη γυναίκα στα Ιωάννινα και μια 42χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη δολοφονήθηκαν τους πρώτους μήνες του έτους από τα χέρια των συντρόφων τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ