Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορούμε να δούμε φίλους, να κάνουμε γνωριμίες, να φλερτάρουμε

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα το Σαββατοκύριακο

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, από το απόγευμα του Σαββάτου κι έπειτα, η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας μας να είμαστε πιο δημιουργικοί και πιο εκφραστικοί. Αυτό το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται και το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Άρη στους Ιχθύς. Είναι μια όψη πρωτοβουλίας, δράσης, δημιουργίας.

Το βράδυ του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό με τη Σελήνη να συναντά σε όψη τριγώνου την Αφροδίτη στον Κριό. Σούπερ κοινωνικό βράδυ που μπορούμε να δούμε φίλους, να κάνουμε γνωριμίες, να φλερτάρουμε, να χαρούμε σε μια έξοδο.

Ακόμη, εκμεταλλευόμαστε αυτή την ωραία όψη αν αποφασίσουμε να βάλουμε λίγη τέχνη στη ζωή μας, να ζωγραφίσουμε, να δούμε ταινίες, να τραγουδήσουμε με την παρέα μας και γενικά να ξεκουραστούμε κάνοντας όμορφες και χαλαρές δραστηριότητες.

Η Κυριακή επίσης κρατά έναν χαλαρό χαρακτήρα, εκτός από τις βραδινές ώρες που μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις ή απρόσμενες εξελίξεις με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαλαρό το Σαββατοκύριακο με την ωραία όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον κυβερνήτη σας Άρη, η οποία ευνοεί τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις, αλλά και τις τάσεις φυγής. Αυτό είναι ένα διαφορετικό γουηκέντ, καθώς δε θα νιώθετε τόσο μεγάλη πίεση να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα και θα προτιμάτε να το περάσετε με ησυχία, με τα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα και κυρίως με αυτούς που αγαπάτε. Ακόμη, μπορεί να σκέφτεστε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας εκμεταλλευόμενοι ίσως ένα χόμπι που έχετε.

Το βράδυ του Σαββάτου είναι εξαιρετικό για εξόδους, κι αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο μπορεί να υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξέλιξη. Την Κυριακή, που η Σελήνη θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Ουρανό, από το απόγευμα κι έπειτα θα αρχίσετε να σκέφτεστε όλα τα πρακτικά της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το υπέροχο εξάγωνο Ήλιου-Άρη κάνει τις σημαντικές σας σχέσεις προτεραιότητα αγαπητοί μου Ταύροι. Και μέσα σε αυτές εννοώ και τις επαγγελματικές και τις φιλικές. Οι σχέσεις σας λοιπόν χρειάζονται φροντίδα, ειδικά αν παρέπαιαν το προηγούμενο διάστημα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε ένα φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με ένα καλό σας συνεργάτη τα όνειρα και τους στόχους σας, βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα δημιουργικό σας πάθος.

Έμπνευση αν μη τι άλλο θα έχετε. Κι αν πάλι θέλετε να απομονωθείτε σπίτι και να ασχοληθείτε ολοκληρωτικά μόνο με κάτι που διασκεδάζει εσάς, ό,τι κι αν είναι αυτό μην διστάσετε να το κάνετε. Άλλωστε χρειάζεται να περιποιείστε το ίδιο τρυφερά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Το βράδυ της Κυριακής μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο σας σε μια απαιτητική όψη. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα νεύρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο Ήλιου-Άρη το Σάββατο βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Μπορεί να σκεφτείτε ένα πιο δημιουργικό τρόπο να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε κάποιες πιο οικείες συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, να γνωριστείτε καλύτερα ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα κοινό στόχο. Από την άλλη, μπορεί να ψάχνετε ιδανικές συνταγές για θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, την κατάλληλη διατροφή, άσκηση, κλπ.

Η Κυριακή είναι επίσης μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα για σας, με τη Σελήνη στον Λέοντα να σας ανοίγει την όρεξη για βόλτες και συναντήσεις με φίλους χωρίς άγχος όμως και γενικώς με ηρεμία, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε μια απαιτητική εβδομάδα με δύναμη. Το βράδυ της Κυριακής ενδεχομένως να σας δημιουργήσει λίγο περισσότερο άγχος, πιθανώς λόγω μιας ξαφνικής αλλαγής στα σχέδια σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ