Floral φόρεμα με φτερά ή επίσημο total black σύνολο - Οι δύο νέες εμφανίσεις της βασίλισσας Μάξιμα (φωτό)

Μαζί με τον βασιλιά Γουλιέλμο - Αλέξανδρο παρακολούθησαν τη συναυλία της Liberation

Δύο νέες κομψές εμφανίσεις από τη βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας.

Την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 η 50χρονη royal μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Γουλιέλμο Αλέξανδρο παρακολούθησαν τη συναυλία της Liberation, στο  Άμστερνταμ, συνοδευόμενοι από τον  πρωθυπουργό της χώρας Mark Rütte.

Για την περίσταση λοιπόν η Μάξιμα στράφηκε σε έναν από τους αγαπημένους οίκους μόδας, επιλέγοντας ένα floral φόρεμα Natan το οποίο είχε φτερά στο κάτω μέρος των μακρυμάνικων του.

Η σύζυγος του Μονάρχη και μητέρα των τριών παιδιών τους ολοκλήρωσε το look της με ταμπά γόβες και ένα μικρό τσαντάκι σε ανάλογο χρώμα με τα παπούτσια της.

Με αφορμή την επέτειο του τέλους του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ολλανδία, αυτή η συναυλία, ενορχηστρωμένη από το Royal Theatre Carré, λαμβάνει χώρα πάνω και γύρω από τον ποταμό Άμστελ παρουσία της βασιλικής οικογένειας, η οποία φτάνει και αναχωρεί με μια βάρκα, σύμφωνα με το pariamatch.com.

 Όπως υποδηλώνει το όνομα Liberation, γιορτάζει την επανακτημένη ελευθερία του ολλανδικού λαού. Αν και το βασίλειο της βασίλισσας Βιλελμίνας ήταν ουδέτερο οι Γερμανοί είχαν εισβάλει τον Μάιο του 1940 και ήταν κατεχόμενο για πέντε χρόνια.

Την προηγούμενη ημέρα, για την τελετή της Ημέρας Μνήμης, στις 4 Μαΐου, η βασίλισσα της Ολλανδίας επέλεξε ένα total black επίσημο σύνολο.

Άλλωστε προσαρμόζοντας το ντύσιμό της στις συνθήκες η royal πάντα επιλέγει να ντυθεί στα μαύρα, στη τελετή που τιμά τους περίπου 200.000 πολίτες και στρατιώτες του βασιλείου που πέθαναν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο μονάρχης και η σύζυγός του κατέθεσαν στεφάνι στο Εθνικό Μνημείο στην πλατεία Dam στο Άμστερνταμ, που ήταν γεμάτο από κόσμο, καθώς το κοινό μπορούσε και πάλι να συμμετάσχει στους εορτασμούς, μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ