Παντρεύτηκε ο Γιώργος Μαυρίδης! Οι φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κρίστη - Παρανυφάκι η σκυλίτσα τους

Ο γάμος έγινε στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο να αναρτά στην σελίδα του στο Instagram τις σχετικές φωτογραφίες.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist  έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του Κρίστη Καθαργιά, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο είχε δημοσιεύσει στο Youtube την ρομαντική πρόταση γάμου που της είχε κάνει.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η όμορφη ψυχολόγος και μητέρα ενός παιδιού, από προηγούμενη σχέση της, είχε επιλέξει ένα λιτό νυφικό που της ταίριαζε πολύ και κρατούσε μια όμορφη ανθοδέσμη με ροζ λουλούδια.

Φωτογραφίες: Instagram

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος και παρανυφάκι η αγαπημένη τους σκυλίτσα η Τσίχλα, η οποία φυσικά είχε ντυθεί κατάλληλα!

Να σημειωθεί ότι η Τσίχλα είχε βρεθεί κακοποιημένη σε  περιοχή της Ξάνθης. Όταν το σκυλάκι ήταν μόλις δυο μηνών κάποιος της είχε κόψει με ψαλίδι το ποδαράκι και τα αυτιά της της και είχε με μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

 

 

Σχετική καταγγελία είχε γίνει τότε στην Αστυνομία με εθελοντές να αναλαμβάνουν το σκυλάκι. Αργότερα ο Μαυρίδης, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει προς τα ζώα, πήγε στην Ξάνθη και πήρε την Τσίχλα, η οποία είναι πλέον μέλος της οικογένειάς τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ