Topwoman η Ρεγγίνα Μακέδου: Η όμορφη γυμνάστρια με τεράστια δύναμη παλεύει με τον καρκίνο - «Γίνετε δότες» (φωτό)

«Αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων βοηθήστε μας να ζήσουμε όπως εσείς»

Η Ρεγγίνα Μακέδου κερδίζει επάξια τον τίτλο της Topwoman, με την όμορφη γυμνάστρια να παλεύει με τεράστια δύναμη και να στέλνει μηνύματα σε όλους όσους αντιμετωπίζουν, με την σειρά τους προβλήματα υγείας.

Η Ρεγγίνα πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία και μιλώντας τον Νοέμβριο του 2021 στο  «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη είχε μιλήσει για τον καρκίνο λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Έκλαψα, θύμωσα πολύ όταν έμαθα για τον καρκίνο. Είναι κάποια στάδια που περνά ο κάθε ασθενής κι είναι το φυσιολογικό. Έκλαψα, πόνεσα κι είπα ότι θα πεθάνω. Αρνήθηκα ότι θα πεθάνω, όπως κι οι φίλοι μου αρνήθηκαν ότι θα είμαι στενοχωρημένη. Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη. Έβαζα αυτόματο Χ.

Έβγαλα ανθρώπους από την ζωή μου, φρόντισε ο καρκίνος για αυτό. Ήταν η πιο σοβαρή ασθένεια κι η μεγαλύτερη κάθαρση. Ο καρκίνος σου διώχνει άλλους καρκίνους από τη ζωή σου, πάρα πολύ κοντινούς ανθρώπους».

Η Fitness Trainer, η οποία είχε συμματάσχει και στο Dancing With The Stars, μέσα από το Instagram ενημερώνει τουτς followers της για την πορεία της υγείας της και στέλνει δυνατά μηνύματα.

Στην τελευταία της ανάρτηση δημοσίυσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο, ενώ η ίδια κλείνει το post της γράφοντας:

«Γίνετε δότες μυελού των οστών.Αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων βοηθήστε μας να ζήσουμε όπως εσείς, Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα θα κάνω πάντα ότι μπορώ να σας το επιστρέφω».

Αναλυτικά διαβάζουμε στην ανάρτηση:

«Ο αποχωρισμός μου από την Γκλορυ εξαιτίας των θεραπειών αλλά και της μεταμόσχευσης που ακολουθεί… είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω να αντιμετωπίσω ψυχολογικά… μόνο όσοι έχετε κατοικίδιο και το έχετε σαν οικογένεια θα με καταλάβετε.

Το δέσιμο μου μαζί της μοιάζει τρελό ακόμα και σε εμένα.. ξέρει ποτέ έχω ζάχαρα ψηλά η χαμηλά.. καταλαβαίνει ποτε δεν είμαι καλά όταν πονάω βάζει τη μουσούδα της εκεί που πονάω… με προστατεύει, με αγαπάει, με περιμένει να γίνω και πάλι καλά…

Επειδή με ρωτάτε τώρα ζει με την κουμπαρα μου που την έχει σαν 4ο παιδί της (αφού έχει ήδη 3 ?) κοιμάται αγκαλιά με τον βαφτισιμιό μου και παίρνει όση αγάπη χρειάζεται και ακόμα παραπάνω για να ειναι καλά ❤️.

Όσο για την υγεία μου… συνεχίζω δυνατά όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που παλεύουν για την υγεία τους. Την Δευτέρα μπαίνω για την δεύτερη θεραπεία, νιώθω και πάλι δυνατή και έτοιμη.

Το μόνο που δεν θα συνηθίσω ποτε ειναι το τρύπημα στις φλέβες (όπως καταλαβαίνετε δεν μας τρυπάνε έτσι απλά μια φορά , επίσης πλέον δεν έχω φλέβες… όποτε κάθε φορά είναι αγώνας για όποιον προσπαθεί και τους ευχαριστώ…)

Δεν διαφέρω από κανέναν ασθενή ίσως είμαι πολύ πιο αδύναμη από πολλούς… παίρνω δύναμη από πολλούς… εγώ απλά το επικοινώνησα.. και το επικοινωνώ…Είμαι εδώ για να χαμογελάω και να θέλω να ζω Όπως και συ… και αφού εγώ μπορώ σίγουρα μπορείς και συ… ❤️

Γίνετε δότες μυελού των οστών. Αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων βοηθήστε μας να ζήσουμε όπως εσείς ❤️ Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα θα κάνω πάντα ότι μπορώ να σας το επιστρέφω ❤️».

Σημειώνεται ότι στις 9 Απριλίου 2022 η Μακέδου είχε αποκαλύψει μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση ότι η λευχαιμία έκανε υποτροπή.

«Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα….Και ηρθε η φουρτούνα τελικά!!! Ναι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο. Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα !!!

Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά !!! Σας υπερευχαριστω για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοιτα να δεις η ζωη μου εξαρτάται από κάποιον άλλον ?? χαρίστε ζωη σε μας που το χρειαζόμαστε» είχε γράψει στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ