H Isa με το ένα ποδαράκι πιο κοντό από το άλλο είναι το μωρό της Gerber 2022 - λαμπερά μάτια & χαμόγελο για διαφήμιση (φωτό & βίντεο)

Ενθουσιασμένοι οι γονείς της!

Με λαμπερά μάτια και χαμόγελο για διαφήμιση η μικρούλα Isa είναι το μωρό που θα εκπροσωπήσει φέτος την εταιρεία Gerber.

 

Η Isa από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, η οποία είναι τώρα σχεδόν 7 μηνών, γεννήθηκε χωρίς μέρος του δεξιού της ποδιού.

Το μωράκι αναδείχθηκε νικήτρια στον ετήσιο διαγνωσιμό της εταιρείας και οι γονείς της δήλωσαν στο TODAY Parents πως είναι ενθουσιασμένοι.

Courtesy Gerber / Slish Family

«Είμαστε εκστασιασμένοι. Αυτή ήταν μια μεγάλη έκπληξη» είπε η μαμά της χαριτωμένης μπέμπας. «Η Isa είναι ένα δυνατό, εκπληκτικό κοριτσάκι που του αρέσει να αλληλεπιδρά με τον κόσμο γύρω της και τίποτα δεν θα τη σταματήσει» πρόσθεσε η Meredith. «Το χαμόγελό της φωτίζει το δωμάτιο και το γέλιο της είναι ακαταμάχητο».

Η Isa γεννήθηκε με συγγενή μηριαία ανεπάρκεια και ημιμελία της περόνης.

Courtesy Gerber / Slish Family

«Πριν γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 2021, ξέραμε ότι η Isa ήταν ξεχωριστή και μας το έδειχνε κάθε μέρα από τότε που ήρθε στη ζωή μας», είπε ακόμα η Meredith Slish, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι ανακάλυψε στις 18 εβδομάδες ότι η Isa θα γεννιόταν χωρίς μηριαίο οστό ή περόνη στο δεξί της πόδι.

«Ενώ ο κόσμος γύρω μας επιδιώκει να αγκαλιάσει την ατομικότητα και τη μοναδικότητα, ελπίζουμε ότι η επίγνωση των διαφορών των άκρων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ένταξη για παιδιά όπως η Isa». 

Για πρώτη φορά φέτος, η Gerber θα συνδυάσει το χρηματικό έπαθλο των 25.000 με μια αντίστοιχη δωρεά στη μη κερδοσκοπική March of Dimes. Επίσης η οικογένεια της θα λάβει δωρεάν προϊόντα Gerber για ένα χρόνο, 1.000 δολάρια σε παιδικά ρούχα της εταιρίας και μια δωροεπιταγή για παιδικά κουζινικά ίσης αξίας.

 

«Η μεγαλύτερη αδερφή της Tempy τη λατρεύει απόλυτα», είπε επίσης η Meredith για τις κόρες της. «Έχουν μεγάλο δέσιμο».

«Ένα από τα πράγματα που ήταν τόσο ξεχωριστά για εμάς, είναι ότι επιλέχθηκε για την υπέροχη προσωπικότητά της, το χαμόγελό της, τα μάγουλά της, το γέλιο της, αλλά και ως μωρό που αντιπροσωπεύει τη διαφορετικότητα», εξήγησε ακόμα η Meredith. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ