Δεύτερη τραγωδία για τον Νικ Κέιβ - Έχασε έναν ακόμη γιο, το μοντέλο Jethro Lazenby, 7 χρόνια μετά το θάνατο του 15χρονου Άρθουρ

Έχασε δύο γιους μέσα σε επτά χρόνια....

Ο Nick Cave ανακοίνωσε τον θάνατο του μεγαλύτερου γιου του, Jethro Lazenby, σε ηλικία 30 ετών.

"Με μεγάλη θλίψη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, απεβίωσε", ανέφερε ο μουσικός σε δήλωσή του.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Cave (@nickcaveofficial)

 

 

 

"Θα ήμασταν ευγνώμονες για την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή τη στιγμή"

Ο Lazenby, ο οποίος εργαζόταν ως ηθοποιός και μοντέλο, είχε πρόσφατα φυλακιστεί για μια βίαιη επίθεση εναντίον της μητέρας του, Beau Lazenby, στο σπίτι της στη Μελβούρνη της Αυστραλίας .Ο Τζέθρο γεννήθηκε το 1991 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Έμαθε ότι πατέρας του είναι ο σπουδαίος μουσικός, σε ηλικία 8 ετών.

 

 

 

 

 

 

 

O θάνατος του ήρθε σε λιγότερο από επτά χρόνια, μετά τον θάνατο του 15χρονου γιου του μουσικού, Άρθουρ. Η ανάκριση είχε δείξει ότι ο έφηβος είχε πάρει LSD πριν από την πτώση.

Ο Cave έγραψε αργότερα για την "απεραντοσύνη" της θλίψης του και είπε ότι ένιωθε τον Arthur μαζί του όλη την ώρα αναφέρει το BBC.

 

 

 

 

 

"Τον ακούω να μου μιλάει, να με μεγαλώνει, να με καθοδηγεί, αν και μπορεί να μην είναι εκεί".

Ποιο ήταν ο Jethro Lazenby

Άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ αφού τον εντόπισα στην πόλη οι scouters, ενώ έπαιξε και ως ηθοποιός στην ταινία Corroboree του 2007 και στην ταινία My Little Princess του 2011, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Isabelle Huppert.

 

 

Είχε επίσης εργαστεί ως φωτογράφος.

Μόλις την περασμένη Πέμπτη, 5 Μαΐου, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση από το Κέντρο Κράτησης της Μελβούρνης, αφού ο δικαστής έδωσε εντολή να υποβληθεί σε θεραπεία κατάχρησης ουσιών και να αποφύγει την επαφή με τη μητέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Το 2018, φυλακίστηκε για βίαια επίθεση στη φίλη του, ενώ τον περασμένο μήνα, βρέθηκε ξανά πίσω από τα σίδερα της φυλακής, αφού παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε και στη μητέρα του, το μοντέλο Beau Lazenby, στο σπίτι της στη Μελβούρνη.

Μετά τη σύλληψή του τον προηγούμενο μήνα, ο εκπρόσωπός του είχε ανακοινώσει πως ο Τζέθρο διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ