Enrique Iglesias, ο πιο γοητευτικός μπαμπάς! Έγινε 47 και η Anna Kournikova του ευχήθηκε με μια οικογενειακή φωτό

Γιόρτασε τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του είχε στις 8 Μαίου ο Enrique Iglesias, που έκλεισε τα 47 του χρόνια ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Η αγαπημένη του Anna Kournikova  ευχήθηκε στον πατέρα των τριών παιδιών τους, δημοσιεύοντας στο Instagram μια γλυκιά οικογενειακή τους φωτογραφία.

«Χρόνια πολλά στον πιο εκπληκτικό μπαμπά! Σε αγαπάμε πολύ!!! ❤️» έγραψε στην ανάρτησή της 40χρονη η Ρωσίδα καλλονή και πρώην παίκτρια του τένις.

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους 1.8 εκατομμύρια Followers της βλέπουμε τον γοητευτικό Λατίνο σταρ να δίνει ένα φιλί στην κόρη του Lucy, ενώ κρατά στους ώμους του την δεύτερή τους κόρη την Mary. Ο γιος τους Nicholas βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς.

 

 

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας ο Iglesias ανέβασε ένα βίντεο με την Kournikova να παίζει στην αυλή μαζί με την μια από τις κόρες του, ενώ έγραψε στο post:  «Χαρούμενη γιορτή της μητέρας ! Σε όλες τις μητέρες σε όλο τον κόσμο, you rock».

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2001, στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ του τραγουδιστή για το "Escape" και η σχέση τους ξεκίνησε λίγο αργότερα. Τα 4χρονα δίδυμα Lucy και Nicholas ήρθαν στον κόσμο το 2017, ενώ η μικρή αδερφή τους γεννήθηκε το 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ