H Σταματίνα Τσιμτσιλή γυμνάζεται: Μας δείχνει ασκήσεις Pilates για ενδυνάμωση & ευλυγισία (βίντεο)

 Η γυμναστική που κάνει η παρουσιάστρια και έχει άψογο σώμα...

Ο Joe Pilates, πίστευε ότι η σωματική και ψυχική υγεία είναι αλληλένδετες, γι ‘αυτό και η μέθοδος Pilates, είναι μια σωματική και ψυχική προπόνηση. Η μέθοδος αυτή, επικεντρώνεται στη σωστή ισορροπία , τον έλεγχο, την αναπνοή, τη ροή της κίνησης και τη συγκέντρωση. 

Αποτελεί, τα τελευταία χρόνια, ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα εναλλακτικής άσκησης, τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας, με πολυάριθμους φανατικούς οπαδούς, κυρίως γιατί γοητεύει με την απλότητά του αλλά και γιατί πραγματοποιεί όσα υπόσχεται.

Όπως είναι φυσικό, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι έχουν βάλει το Pilates στην ζωή. Ανάμεσά σε αυτούς και πολλοί Έλληνες διάσημοι. Συγεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι φαν αυτού του είδους της γυμναστικής. 

Αν και μανούλα 3 παιδιών, έχει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως προσέχει την διατροφή της και γυμνάζεται. 

 

 

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει την γυμναστική της. ''Είναι αυτό που λέμε από Δευτέρα γυμναστήριο'', σχολίασε στην ανάρτηση. 

Στο βίντεο βρίσκεται στο Euphoria Pilates,  ένα μοναδικό loft στο Χαλάνδρι, που ίδρυσε η Χριστίνα Καραβιώτη,  πρώην πρωταθλήτρια της Συγχρονισμένης Κολύμβησης. 

Στόχος του Euphoria είναι η παροχή μοναδικών υπηρεσιών και τρόπων εξάσκησης, που θα χαρίσουν σωματική και ψυχική ευεξία.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ