Η Κριστίν Λαγκάρντ με Chanel ταγιέρ στην λαϊκή αγορά - ψωνίζει φράουλες & πορτοκάλια, μιλάει με τους πωλητές (βίντεο)

Κατά την επίσκεψή της στην Σλοβενία

Επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας πραγματοποίησε η Κριστίν Λαγκάρντ, που ξέκλεψε λίγο χρόνο για να ψωνίσει στη λαϊκή αγορά.

Ειδικότερα σε ένα βίντεο που έχει δημοσιεύτει στην επίσημη σελίδα της πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, στο Instagram, την βλέπουμε μποστά στους πάγκους να αγοράζει φράουλες και πορτακάλια και να μιλά στους πωλητές.

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην όμορφη πρωτεύουσα της Σλοβενίας, τη Λιουμπλιάνα, ήμουν στην ευχάριστη θέση να αφιερώσω λίγο χρόνο μεταξύ των συναντήσεων, επισκεπτόμενη μια τοπική αγορά και μιλώντας με πωλητές» αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση.

Ως γνήσια Γαλλίδα η Κριστίν Λαγκάρντ δεν θα μπορούσε να μην φορά κάποιο κομψό σύνολο. Συγκεκριμένα στο βίντεο την βλέπουμε με ένα σκουρόχρωμο ταγιέρ, τύπου Chanel το οποίο και έχει συνδυάσει με ένα υπέροχο μαντήλι, ένα από τα αξεσουάρ που αγαπά.

Δείτε επίσης: Christine Lagarde: Το ασύγκριτο στυλ της διασημότερης power woman - ταγιέρ, φουλάρια, φορέματα (φωτό & βίντεο)

Κατά την επίσκεψή της στην Σλοβενία η Λαγκάρντ συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο της χώρας Borut Pahor, ενώ μίλησε επίσης στο συνέδριο για τον εορτασμό της 30ής επετείου της Banka Slovenije.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ